Valakinek el mondhatom ami bánt?
Összetörtem és összeroppantam,23 évesen.Nem bírom ezt a sok rosszat már elviselni a lelkemben.
23/L
Nem kell ahhoz kiéhezett baromnak lenni, hogy egy emberen legalább pár szép szóval tudjál segíteni (úgyse nagyon tudsz többel), mikor a depresszió legmélyén van lelkileg. Biztos vannak a válaszolók között "kiéhezett barmok" is, de ezt itt most mellőzük már légyszíves...
1. válaszoló voltam
Érdekes hogy férfiak hasonló jellegű kérdései alatt nem szokott ekkora tolongás lenni 🙂
Pár szép szó mellett azért a farkával is bárki szívesen segítene neki
Tisztelt Kérdező!
Húsvét lesz, tehát olyan ünnep, amely ismét elcsendesülésre, befelé figyelésre késztet.
Ha gondolod, esetleg röviden privátban levelezhetünk. Megtanultam vigasztalni boldogtalanokat egy olyan hivatásos lelkigondozótól korábban, aki nekem TÉNYLEG ÉS ŐSZINTÉN(!) segíteni tudott 2010. év folyamán.
Azóta is folyamatosan - más és más formákat öltve - tart bennem ez a fajta ÚJJÁSZÜLETÉSES, KATARTIKUS ÉLMÉNY!!!
19-es vagyok.
Próbáld meg valahogy könnyedén felfogni - tereld el egy kicsit a figyelmedet a gyászfolyamat mélységeiről olyan irányba, amelyet még gyermekkorodban szeretni, értékelni tudtál...
Mi dobta fel igazán a hangulatodat? Milyen játékban, tárgyakban lelted az örömödet? Szoktál rajzolni, festeni, gyurmázni, társasjátékozni?
Esetleg hallgass valamilyen érdekes zenét. Akár nyugtató, meditációs zenét. Akár valamilyen egyházi kórust, esetleg karizmatikus zenét - ez különleges érzéseket is kelthet benned.
Válassz ki bármilyen hangszert, amely felvidítana. Zongora? (Mostanában találkozni Budapest szerte közösségi zongorákkal, közterületeken.)
Esetleg szintetizátor? Nekem pl. egy ilyen hangszeren játszó Emberke akadt már sokkal korábban. Mostanában már összejöttünk, szorosabb a viszony.
Találj ki bármilyen új hobbit, tervezgess, ha úgy tartja kedved! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!