Vannak e itt olyan szingli lányok, akikkel valóban lehet
ismerkedni?
Figyelt kérdés
A valóban lehet ismerkedni alatt azt értem, hogy egy bizonyos idő után lehet e találkozni az illető lánnyal, és nem csak netes beszélgetésből állna az egész ismerkedési folyamat.
Amúgy honnan jött, hogy feministák vagyunk? Észérvekkel meg tudod indokolni, vagy csak dobálózól szavakkal úgy, hogy fingod sincs a jelentésükről?
2023. márc. 20. 21:48
32/50 anonim válasza:
31: te is megérkeztél, fingoska, aki másoktól másol unalmas elnyütt sablon beszólást:). Minek neked az észérv? bemasolnád valahol a sajatodkent azt is. XD
2023. márc. 20. 21:53
33/50 anonim válasza:
31
Aki nem feminista, az nem hisz az egyenjogúságban
2023. márc. 20. 22:00
34/50 anonim válasza:
33 jó, hogy segítettél neki. De még észérvekkel indokolnod is kell, nem dobálózhatsz ilyennel csak úgy.
2023. márc. 20. 22:06
35/50 anonim válasza:
32: a kommentem melyik része volt beszólás szerinted? Honnan másoltam? Miről beszélsz egyáltalán te agyhalott?
És ki beszélt itt egyenjogúságról?
2023. márc. 20. 22:25
36/50 anonim válasza:
35
Mi az a feminizmus szerinted?
Mert definíció szerint a nők egyenjogúságáért küzdenek (szavati jog pl. a 60-as években)
2023. márc. 20. 22:27
37/50 anonim válasza:
35: különböző válaszolók. tudod az "anonim" az nem egy felhasználó név. Ezt azért erted?
2023. márc. 20. 22:28
38/50 anonim válasza:
Tudom mi az a feminizmus. Nem azt kértem, hogy definiáld. Arra lennék kíváncsi, hogy miből gondolta az iq bajnok, hogy bárki a kommentelők közt az egyenjogúságért küzd.
Tudom, hogy különböző felhasználók. A válaszom első része szólt a 31es idiótához. Ha alaposan megnézed, láthatod, hogy nyomtam utána egy entert, tehát tördeltem a szöveget. Az utána következő rész a másik felhasználónak szól.
Szerettél volna oltogatni, de nem sikerült.:( mindenesetre szép próbálkozás.
2023. márc. 20. 22:34
39/50 anonim válasza:
38: most inkább csak az off kapcsolót nyomogasd. Az értelmes kommentelést még gyakorolnod kell XD
2023. márc. 20. 22:39
40/50 anonim válasza:
Értelmesen reflektálnod továbbra sem sikerült. Megint csak megalapozatlan oltogatással próbálkozol, de a kérdésemre választ már képtelen vagy adni. El is hiszem ha problémát okoz, észérvekkel nem tudnak szolgálni az eszetlen emberek. :( viszont most már menj aludni, puszi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!