Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ukrajnából menekültekkel...

DNTSPRD kérdése:

Ukrajnából menekültekkel lehet ismerkedni randizni?

Figyelt kérdés
Akár szingli anyukák is szóba jöhetnek 32F

2023. febr. 26. 13:12
1 2
 1/11 anonim válasza:
Ez ilyen fètis amúgy? Xd
2023. febr. 26. 13:18
 2/11 anonim válasza:
2023. febr. 26. 13:18
 3/11 anonim válasza:
Lehet, igen. Most rengeteg ilyen emberrel találkozhatsz különböző helyeken, főleg nagyvárosokban. Utcákon, bevásárlóközpontokban. Ők is csak emberek.
2023. febr. 26. 13:19
 4/11 anonim válasza:
Szerintem felejtsd ell ezt a témát, mert van nekik elég problémájuk...
2023. febr. 26. 13:32
 5/11 A kérdező kommentje:
2. igen a femboyok is bejönnek
2023. febr. 26. 13:36
 6/11 anonim válasza:

Valószínüleg nem az a legnagyobb problémájuk, hogy társat keressenek.

Legtöbbjük barátja férje vagy harcol vagy már meghalt.

2023. febr. 26. 16:04
 7/11 anonim válasza:
Én ukrajnai vagyok, 27 éves, de nem párt keresni vagyok itt :)
2023. febr. 26. 16:57
 8/11 A kérdező kommentje:
barátkozásra is nyitott vagyok
2023. febr. 26. 17:00
 9/11 anonim válasza:

Megdöbbentett a kérdésed kedves kérdező, de sajnos egyben azt kell mondanom, hogy megis nyugtat kicsit.

Azért döbbebtett meg, mert régebben az én fejemben is megfordult ez a téma, de elhesegettem magamtól, mondván, hogy hülyeség.

Megnyugtatni azért nyugtat meg, mert azt látom, hogy nem csak én látom teljesen kilátástalannak a helyzetet itt Magyarországon.

Ezek szerint más is érzi, hogy lehetetlen most itt nálunk nőkkel ismerkedni ????

A helyzet sajnos az, hogy ahogyan egy előző is írja, a kicsit jobban kinéző Ukrán hölgyeknek is van párjuk.

Lehet, hogy otthon maradt a fronton.

Meg amelyik jobban néz ki, az már úgyis foglalt, vagy szuper jó 10 pontos pasit akar.

Szóval a helyzet dotta ugyanaz mint a magyar nőkkel.

Én félre is tettem ezt a gondolatot.

Most azon gondolkodom, hogy inkább egy hajléktalan szálóról kéne valakit kiemelni.

Az tuti biztos, hogy megis becsülné a kapcsolatot, és nem 10 pontos férfit akar.

Na most nem kell semmi roszra gondolni, mert nem egy lerobbant, igénytelen pali vagyok én sem.

Mindenem megvan, de a 10 pontot azt azért nem könnyű megugrani.

2023. febr. 27. 16:56
 10/11 anonim válasza:

annak idején is ide jártak a nyugatnémet meg keletnémet nők faszizni, hát ez is olyan kb csak ezek itt is akarnak maradnak :D De amúgy a tinder tele van ciril betűs bio-jú nőkkel, meg nyelvnek az orosz van feltüntetve ami végülis ugyan az mint az ukrán, szóval én úgy látom azért ők is erősen keresnek partnert, habár gyanítom itt más is van a háttérben, pl zöldkártya :D

#6 ha meghalt az még jobb, legalább nem kell félni hogy rátok nyit nyehehe

2023. febr. 28. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!