Az ilyen rendes, normálisnak kinéző lányok szoktak eljárni valahova?
Korosztályt és állandó tartózkodási helyet érdemes lett volna írni...
Én is "könyvmoly" vagyok eredetileg. Elmélyült, elemző gondolkodású. Alapvetően zárkózott, tartózkodó - ami nem jelenti azt, hogy ne tudnék "megnyílni".
De térjünk vissza: korosztály? Tartózkodási hely? Ismerkedési cél végpontja?
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat.
Igazad van, azt kihagytam, hogy a 23-29 közötti korosztályra gondoltam. Én nemsokára töltöm a 26-ot. Nem neten terveztem ismerkedni de ha mégis lenne kedve valakinek nem zárkózom el tőle. :)
(Jelenleg szolnok megye, de ez hamarosan változni fog)
Biztosan magadból indultál ki, én nem a csalfák közé tartozom. :)
Sajnálom, de attól, hogy neked van egy rossz tapasztalatod még nem kell mindenkit egy kalap alá venni.
Amiket írtál azokkal sem értek egyet, szerintem pontosan az ilyen lányokat nehezebb lenyűgözni és megtartani.
Én ezt a kis “vitát” itt be is fejeztem veled, aki alapból ilyen előítéletes és általánosító (mert egyszer csalódás érte úgy mint az emberek nagy többségét csak te ezek szerint nem tudsz túllépni rajta) annak nem is való a kapcsolat.
Szerintem itt gyakorin az ilyen típus nem található. Ha van akkor pedig kapcsolatban, de hűen tükrözi őket ha szabadidejükben az ismerkedés kategóriában böngésznek...
Én kívárok 26 éves koromig, addig pedig építem a karrierem, de a világért se jönnek össze olyan nővel aki el akarja magát tartatni, otthon lógatni a lábát, nem tud főzni csak kaját rendelni, kell a francnak az ilyen. Velem is úgy akart összejönni egy hogy kiderült kapcsolatban van, azóta nem is merek ismerkedni.
Különben meg nem szabad külső alapján megítélni, ez akit mondok ugyan ilyen típus volt, az az aranyos, csendes, szemüveges, olvasós és az egyetemi könyvtárban ő jött oda hozzám.
Nyilván nem történt semmi, mert én napokig csak beszélgettem vele, de egy szóval se mondta hogy van barátja.
Ez olyan mintha már előtted lenne az általad rendelt kaja, de te még mindig a Menüt nézed.
Nem értem az ilyen mit gondol, azért is félek már kapcsolatba kerülni, mert nem akarom hogy majd 36 éves koromban jusson eszébe hogy mást akar. Szerintem vidéken lojálisabbak a nők. Habár mostanában egyre inkább gondolkozom külföldiekben.
Online szerintem nem érdemes, ha előtte nem ismeritek ki egymást, vagy nem hajlandó kompromisszumokra a csaj, ráadásul kitudja hány csávóval beszél párhuzamosan, hülyeség az egész. Nem én akarok lenni a következő akire "ex"-ként hivatkozhat.
Mindegy, nem is értem minek írtam ide.
DIÁKMUNKA !!!
Ott megfogod találni ezeket a szorgalmas lányokat ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!