Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Más is tapasztalt már olyat,...

Más is tapasztalt már olyat, hogy a képeken látott nő nagyon máshogy nézett ki élőben?

Figyelt kérdés
2023. márc. 2. 14:46
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
Ja és jut eszembe, annyi megtettem a randi után a kedvéért, hogy lefekvés előtt, már az ágyba ücsörögve egy pizsama felsős képet küldtem neki. De mivel mar csak a tv ment, meg a kis lámpa így nyilván félhomályosabb volt a kép, de attól még rendesen látható. Erre büszkén küldi vissza a fotómat, hogy milyen szépen kivilágositotta. Na itt jött részemről a végleges lezárás.
2023. márc. 3. 12:37
 32/38 A kérdező kommentje:
De legalább jól megcsinálta?
2023. márc. 3. 13:21
 33/38 anonim válasza:
Világosabb lett, ennyi. Semmivel sem látszott rajta több vagy kevesebb hiba, mert nyilván hibát keresett, azért szűrte a fotót.
2023. márc. 3. 13:31
 34/38 anonim válasza:
Nem nehéz kitalálni, miért kérte tőled ezeket a privát képeket! Mit gondolsz miért? Azóta is az általad küldött képekre rejszol...😅
2023. márc. 3. 14:06
 35/38 A kérdező kommentje:
#33: hát, ez már tényleg beteges. Meg most egy ilyen képen milyen hibát talál? Olyat azért nem hiszem, hogy szakító ok legyen.
2023. márc. 3. 15:01
 36/38 anonim válasza:
Na, szóval sokan betegesen félnek már attól, hogy a smink és ruha alatt valójában egy marslakó lapul. Randin úgyis minden kiderül. Hiába hazudják a férfiak magasabbnak, fiatalabbnak magukat, arra is fény derül.
2023. márc. 3. 15:20
 37/38 anonim válasza:

Én meg pont fordítva vagyok!

Mivel nincs instám és fb-om, nem jellemző rám, hogy selfizem magam. Vagyis soha nem fotózom magam. 2 képem van magamról a telefonomban és egyik sem teljes alakú.

Ennek ellenére minden egyes nap nagyon szépen kisminkelem magam (tanultam), magasarkúban vagyok (nőiesnek érzem) és csinos, elegáns ruhában közlekedem, egyszerűen ez a természetes és komfortos nekem.

A múltkor a metrón kérdezte egy aranyos néni, hogy állásinterjúra megyek-e olyan csinos vagyok :) mondtam nem, csak a postára egy megállót.. :))

Rám dudálnak random kocsikból (általában munkások) ha átmegyek a zebrán, ami viszont mindig nagyon kellemetlen..

És ha neten próbálok ismerkedni, rögtön ez az első, hogy küldjek képeket. Ha az arcomról készítek, az nem elég, mert biztos takargatom hogy kövér vagyok, pedig pont ellenkezőleg.... Hogy nincsenek képeim a telefonba? Akkor tutira kövér és ronda vagyok..! A pasas többet vissza se ír :D és így nem is jön össze randim.

Lehet, hogy naív vagyok, de nem akarom hogy valaki azért jöjjön el randira velem, mert jól nézek ki testileg. Azt ott megette a fene.

Eddig egy kapcsolatom viszont volt netes ismerkedésből. Társkereső oldalon írt rám, csak az alapdolgokat kérdezte hol lakom, hány éves vagyok.. és mondta el ő is. Volt 2 (homályos) képem.. Neki is 2-3.

A második levélben megkérdezte lenne-e kedvem vele ebédelni, mondtam hogy igen, kérdezte mikor jó nekem, majd kiválasztott egy helyet a kerületben, ahol említettem hogy lakom. Nem kért külön képeket, nem leveleztünk napokig.

4 évig tartott :)

2023. márc. 3. 21:07
 38/38 anonim válasza:

Az utolsónak: nagyon ritka kivétel vagy! Az általad leírtak alapján vonzó nő vagy, mégsem teszed ki magad a közösségi oldalakra a több százezer nyáladzó pasinak fürdőruhás meg csöcskidobós képekkel! Ez nagyon becsülendő! Ilyen egy igazi nő, aki csak a párjának akar megfelelni, nem a kanos pasiknak meg a többi nőnek!

Bátran leírhatom a többi férfitársam nevében is, hogy mindnyájunk örülne egy ilyen nőnek, aki nem a közösségi oldalakon tölti az élete nagy részét, hanem a valódi világot éli!

Sok boldogságot kívánok neked!

2023. márc. 5. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!