Más is tapasztalt már olyat, hogy a képeken látott nő nagyon máshogy nézett ki élőben?
Én meg pont fordítva vagyok!
Mivel nincs instám és fb-om, nem jellemző rám, hogy selfizem magam. Vagyis soha nem fotózom magam. 2 képem van magamról a telefonomban és egyik sem teljes alakú.
Ennek ellenére minden egyes nap nagyon szépen kisminkelem magam (tanultam), magasarkúban vagyok (nőiesnek érzem) és csinos, elegáns ruhában közlekedem, egyszerűen ez a természetes és komfortos nekem.
A múltkor a metrón kérdezte egy aranyos néni, hogy állásinterjúra megyek-e olyan csinos vagyok :) mondtam nem, csak a postára egy megállót.. :))
Rám dudálnak random kocsikból (általában munkások) ha átmegyek a zebrán, ami viszont mindig nagyon kellemetlen..
És ha neten próbálok ismerkedni, rögtön ez az első, hogy küldjek képeket. Ha az arcomról készítek, az nem elég, mert biztos takargatom hogy kövér vagyok, pedig pont ellenkezőleg.... Hogy nincsenek képeim a telefonba? Akkor tutira kövér és ronda vagyok..! A pasas többet vissza se ír :D és így nem is jön össze randim.
Lehet, hogy naív vagyok, de nem akarom hogy valaki azért jöjjön el randira velem, mert jól nézek ki testileg. Azt ott megette a fene.
Eddig egy kapcsolatom viszont volt netes ismerkedésből. Társkereső oldalon írt rám, csak az alapdolgokat kérdezte hol lakom, hány éves vagyok.. és mondta el ő is. Volt 2 (homályos) képem.. Neki is 2-3.
A második levélben megkérdezte lenne-e kedvem vele ebédelni, mondtam hogy igen, kérdezte mikor jó nekem, majd kiválasztott egy helyet a kerületben, ahol említettem hogy lakom. Nem kért külön képeket, nem leveleztünk napokig.
4 évig tartott :)
Az utolsónak: nagyon ritka kivétel vagy! Az általad leírtak alapján vonzó nő vagy, mégsem teszed ki magad a közösségi oldalakra a több százezer nyáladzó pasinak fürdőruhás meg csöcskidobós képekkel! Ez nagyon becsülendő! Ilyen egy igazi nő, aki csak a párjának akar megfelelni, nem a kanos pasiknak meg a többi nőnek!
Bátran leírhatom a többi férfitársam nevében is, hogy mindnyájunk örülne egy ilyen nőnek, aki nem a közösségi oldalakon tölti az élete nagy részét, hanem a valódi világot éli!
Sok boldogságot kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!