Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Más is tapasztalt már olyat,...

Más is tapasztalt már olyat, hogy a képeken látott nő nagyon máshogy nézett ki élőben?

Figyelt kérdés
2023. márc. 2. 14:46
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:

#18 Úgy, hogy máshogy nézett ki a képeken, mint élőben 🤷🏻‍♀️ És ez még olyan 20010 környéke, akkor még épphogy volt okostelónk 17 évesen, de nem ügyködtünk ilyen szinten mindenféle appokkal. 😅 Sőt, sokan voltunk, akik még akkor is kis gagyi fényképezővel csinálta a szelfit. :D

Na mind1, a srácnak a bőrszíne, az arcformája, az öltözködési stílusa is totál más volt, mint azon a kemény 2 db fotón. Gondolom az otthoni fények torzítottak ennyire, meg ilyen-olyan szögből kapta le magát, mosolyogva, szemöldököt "pozícióba vágva", meg egyéb kis trükkök.

Mindkét nemnél nagyon megtévesztőek tudnak lenni a képek.

2023. márc. 2. 18:27
 22/38 anonim válasza:
Egy Varázsló most világított rá, hogy én már a Messiás2 utáni internetről beszélek 🙈😅 Csodás elírás. Természetesen Kr2.e.2010-ről beszéltem. 😀
2023. márc. 2. 19:23
 23/38 anonim válasza:
Krisztus előtt? Maják internete? Xd
2023. márc. 2. 19:28
 24/38 anonim válasza:
Igen, ez még a Második Krisztusi eljövetel előtt volt :D
2023. márc. 2. 20:14
 25/38 anonim válasza:

Én volnék a számozott Varázsló, nekem elmondott mindent srácok! A jövő elég borús, ki kell élvezni az életet míg lehet! Erről csak mi tudunk, ne adjátok tovább senkinek!

Ez a lány vagy tényleg tudja mit beszél, vagy hallucinogéneket szed :@! Mindenki döntse el maga :/

2023. márc. 2. 20:17
 26/38 anonim válasza:
Ha smink és filter nélküli képet kérek, mintha megkattannának, ez eleget mond?
2023. márc. 2. 20:23
 27/38 anonim válasza:
Hapsik közt is van ilyen.
2023. márc. 2. 22:27
 28/38 anonim válasza:

Nem tudom. Szerintem egy előnyös fotót feltölteni nem bűn.

Az már neccesebb, ha sokkal régebbi a kép, vagy át van szerkesztve az arc. De pl bőrsimító filtert én is használok minden képemre, mert úgy tetszenek és úgy publikálom őket jó szívvel. Fél évente HA posztolok valamit. Aki ismer élőben, az úgy is tudja, hogy miként nézek ki. Ráadásul én annyira beteges vagyok, hogy mielőtt találkozok valakivel szeretek vele videóchatelni, vagy képeket küldeni (nem intim), hogy tudjam, mégis kivel van dolgom. Ez alapján meg látja nagyjából, hogy milyen vagyok.

25/N

2023. márc. 2. 23:01
 29/38 anonim válasza:

Találkoztam egy sráccal, randiztunk. Randira is olyan sminket használok, mint hétköznap, tehát csak egy alap valami, hogy legyen egy kis színem. Szempilla spirál, kevés rúzs, egy kis pirosító. Még alapozót, púdert sem használok.

Eléggé testhez álló ruha volt rajtam, tehát az alakom sem volt titok.

Erre randi után jön azzal, hogy küldenék-e neki smink nélküli képeket, meg valami egyszerűbb öltözékest, pl pizsamásat?

Majdnem dobtam egy hátast. Basszus, pár órája látott élőben, mi nem volt eléggé látható?

Szóval betegesnek éreztem a hapsit és inkább elengedtem...

2023. márc. 3. 08:26
 30/38 A kérdező kommentje:
Jó, ez mondjuk tényleg gyagyás.😄
2023. márc. 3. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!