Szerintetek nem ciki ezen az oldalon ismerkedni?
"Azt meg, hogy kit pontosan honnam ismer az ember nem kell mindenkinek az orrara kötni..."
Nem is terveztem minden embert leszólítani ezzel az utcán. Most a barátaimról beszéltem. Az ember általában őszinte szokott lenni a közeli barátaival
Én innen találtam egy korombeli nagyon ragaszkodó barátnőt. (Amúgy én is nő vagyok.)
Már két éve lesz ezekben a napokban, hogy tartjuk a kapcsolatot. Egész komoly bizalom van oda-vissza.
Nem hiszem, hogy minden szempontból annyira rossz lenne a színvonal. Talán a témakör is számít, hogy honnan, milyen indokból kifolyólag indul el egy ismeretség/kapcsolat/barátság stb.
Annak ellenére rendszeresen beszélgetünk telefonon, hogy viszonylag nagy a távolság. (Most km-ben nem tudnám megsaccolni, de 200 körül biztosan van.)
13-as válaszoló voltam.
#19 same… komolytalan a legtöbb aki annyira zárkózott, hogy egy pincében élné le legszívesebben az életét.
Egyik munkatársamnak mikor egyszer szóba jött nem tudta abbahagyni a vonyítást. :D azóta nem is beszéltem senkivel, na nem miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!