Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » A csajok tinderen miért olyan...

A csajok tinderen miért olyan érdektelenek?

Figyelt kérdés

Akár hányszor beszélgetek egy csajjal tinderen mind olyan szótlan,de ellenben

Facebookon meg instagrammon rendesen tudok velük beszélgetni.

Ott miért Másabb?

2023. febr. 19. 08:03
1 2
 1/19 anonim válasza:

Te tudsz csajokkal beszélgetni ott? :O

Csupa sablon ribi van azon a vackon.

2023. febr. 19. 08:56
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem nagyon mert nula érdeklődés van bennük
2023. febr. 19. 09:13
 3/19 anonim válasza:
Talán ha nem olyan szöveggel írnál rájuk, hogy "szia mizu" akkor nem lennének azok. Gondolom az még nem jutott eszedbe, hogy neked kéne valamit máshogy csinálni.
2023. febr. 19. 09:38
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem olyan szövegel írok rájuk..
2023. febr. 19. 09:43
 5/19 anonim válasza:
Máshol is ilyenek! Facebook társkeresőjén is napokban volt egy eggyezésem. Ráírok, hogy van kedved beszélgetni? Válaszolt, hogy persze, szívesen beszélgetek. További írásomra, de már nem jött válasz, se másnap, se harmadnap.
2023. febr. 19. 09:45
 6/19 anonim válasza:

#5 Kereslet és kínálat közti különbség. Az a lány még melletted 50 másik pasitól is kap üzenetet. Nem fog egész nap a telefonja mögött ülni, hogy válaszolgasson mindenkinek, ha nem keltik fel kellő mértékben az érdeklődését. A tipikus sablon kérdésekre már én sem válaszolok, nincs kedvem leírni ugyanazt a hatszázadik alkalommal is. Ki kell találni valamit, amivel meg tudod fogni. Ennyi.

Kérdező, neked pedig súlyosbító tényező lehet a helyesírásod.

2023. febr. 19. 09:49
 7/19 anonim válasza:
#6 Mégha lány lett volna, de egy 40-es nő :) . Tudod, nem érzem magam hibásnak, mert nem vagyok unalmas alak, tudok dumálni. Volt akivel találkoztam is, csak ő még nem tette túl magát az exén. Van aki ide menekül a szakítás után, aztán rájön, hogy mégsem akar még ismerkedni, ilyennel is találkoztam, másnapra törölte is magát, pedig vele is irogattam 1-2 órát.
2023. febr. 19. 09:56
 8/19 anonim válasza:

A kora szerintem teljesen irreleváns, de ha te ezzel szeretnéd nyugtatni magad...

Illetve ez a példa amit leírtál sem vonatkozik a többségre.

2023. febr. 19. 10:00
 9/19 anonim válasza:
Figyelj a lényeg, hogy a Tinder egy survival of the fittest 1000x nehezítve hely. Ott csak akkor kapsz csajt ha külsőleg legalább átlagos vagy, profi képekkel, jó dumával. Ha átlagos feletti kinézeted van akkor csak több suncira lesz esélyed, de a másik két feltételből nem adhatsz alább. Ha látod, h a liba nem akar visszaírni akk egy kicsit agresszívabban megéri fellépni vele szemben, de csak akk ha megakarod fektetni. Pl. Van olyan p1csa, h ugy se tudsz lemélytorkozni kérdésre nem elküld az anyámba, hanem annyira bizonyítani akar, h még le is nyeli. Tehát nem a Tinderen érdektelenek a r1b1k, hanem általában úgy mindenhol. Ki kell ismerni őket, h irányitani tudd őket.
2023. febr. 19. 12:41
 10/19 anonim válasza:
Legalább nők válaszolnak itt?
2023. febr. 19. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!