Vannak itt szövegírók, akik beszélgetnének?
Egy lelkes fiú (férfi) vagyok aki már 8+ éve ír, és most lendül bele a marketing szövegírás titkaiba.
Nagyon jó lenne olyannal beszélgetni aki ezt csinálja, és tanácsokat kapni, beszélgetni, megmutatnám az én munkámat. :) Szerintem nagyon érdekes és élvezetes ez a dolog. Az angol reddit nagyon támogató és kedves közösség, ott sok időt töltök. És én is az angol piacot célzom meg.
Kérem az írjon aki pozitív. :) Várom a privátokat!
Köszönöm hogy írtatok.
"nem vagyok szövegíró de megkérdezhetem hogy ez milyen munka? reklám írás vagy mi?"
Bármi lehet. Talán reklám, vagy tartalom, egy blogcikk amihez kutatnod kell, párkapcsolati oldalra tanács embereknek, vagy anime sorozat összefoglaló. De tudtommal legjobban a copy (értékesítő) szövegek fizetnek.
"Ismered Puzsér véleményét a marketingről?"
Ismerem. De nekem nem Puzsér véleménye a döntő. Én se vagyok pozitívan a manipulációról, de ezt fizetik meg legjobban az emberek, ez nekik az érték, más munka meg nincs, én meg írni szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!