Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt szövegírók, akik...

Vannak itt szövegírók, akik beszélgetnének?

Figyelt kérdés

Egy lelkes fiú (férfi) vagyok aki már 8+ éve ír, és most lendül bele a marketing szövegírás titkaiba.

Nagyon jó lenne olyannal beszélgetni aki ezt csinálja, és tanácsokat kapni, beszélgetni, megmutatnám az én munkámat. :) Szerintem nagyon érdekes és élvezetes ez a dolog. Az angol reddit nagyon támogató és kedves közösség, ott sok időt töltök. És én is az angol piacot célzom meg.

Kérem az írjon aki pozitív. :) Várom a privátokat!

2023. febr. 17. 02:56
 1/7 anonim válasza:
nem vagyok szövegíró de megkérdezhetem hogy ez milyen munka? reklám írás vagy mi?
2023. febr. 17. 05:55
 2/7 anonim válasza:
A "Szövegírók szakmai közössége" nevű csoportot próbáltad már a Facebook-on?
2023. febr. 17. 06:13
 3/7 anonim válasza:
Réz Andrásnak van egy írói klubbja, rá kell keresni, mert nem tudom az elérhetőségüket.
2023. febr. 17. 07:18
 4/7 anonim válasza:
Ismered Puzsér véleményét a marketingről?
2023. febr. 17. 07:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy írtatok.

"nem vagyok szövegíró de megkérdezhetem hogy ez milyen munka? reklám írás vagy mi?"

Bármi lehet. Talán reklám, vagy tartalom, egy blogcikk amihez kutatnod kell, párkapcsolati oldalra tanács embereknek, vagy anime sorozat összefoglaló. De tudtommal legjobban a copy (értékesítő) szövegek fizetnek.

"Ismered Puzsér véleményét a marketingről?"

Ismerem. De nekem nem Puzsér véleménye a döntő. Én se vagyok pozitívan a manipulációról, de ezt fizetik meg legjobban az emberek, ez nekik az érték, más munka meg nincs, én meg írni szeretek.

2023. febr. 17. 11:51
 6/7 anonim válasza:
Elnézést, hogy nem a kérdésre válaszolok, de engem régóta érdekelne az ilyen jellegű munka, viszont sajnos nincs egyetemi végzettségem. Merre lenne érdemes szerinted elindulni? Már ha nem teljesen reménytelen diploma nélkül.
2023. febr. 17. 12:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Írok privátban, és annak is akit ez érdekel. Szívesen segítek, egy ideje olvasgatok róla és írok, persze nincs sok tapasztalatom benne.
2023. febr. 17. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!