Miért jönnek azzal a férfiak, hogy a nők felszínesek, amikor ők is azok?
Figyelt kérdés
Egyre több helyen látom, hogy elkeseredett férfiak jönnek azzal, hogy egy "átlag kinézetű" férfi már egy nőnek sem kell stb. Ugye a szépség/helyesség relatív, de sokszor tapasztaltam, hogy a férfiak, akiket "átlag"-nak hívnak maguk közt, női szemmel (több női szemmel) átlag alattinak számítanak. Emellett betalálják az átlag vagy átlag feletti csajokat és azok után mennek. Én nem azt mondom, hogy "egy kategóriába" tartozók tarzonak össze, mert ez sok esetben nem igaz, de elég álszent szerint az, akit egy ilyen nő visszautasít és az összeset elkezdi szapulni. Nőktől még sosem hallottam ezt fordított formában, de javítsatok ki ha tévedek. Férfiak és nők véleményére egyaránt kíváncsi vagyok, hogy ez miért lehet.2023. febr. 7. 23:10
1/8 anonim válasza:
"a férfiak, akiket "átlag"-nak hívnak maguk közt, női szemmel (több női szemmel) átlag alattinak számítanak. Emellett betalálják az átlag vagy átlag feletti csajokat és azok után mennek"
Na, itt is van a gond, hogy az átlag nők az átlag férfit átlag alattinak, míg magukat átlag felettinek gondolják.
Viccet félretéve, a nőknek már nem annyira van szükségük férfiakra, így a "követelmény" magasabb lett a férfiak felé. Ezt pedig vannak, akik rosszul élik meg.
Pár napja olvastam ezt a cikket, ahol írnak erről a jelenségről:
2023. febr. 7. 23:51
2/8 anonim válasza:
Egy átlag férfi leginkább a mérhetetlen közönyt vagy épp a lenézést éli meg rosszul ami jópár átlag nőtől kitelik.
Mert mindenki átlagos, csak az álomvilág végtelen amiben sokan élnek.
2023. febr. 8. 00:07
3/8 anonim válasza:
A kérdésed szerint attól, hogy a férfiak azok, meg nem lesz valótlan az állításuk. Tehát nem értem a kérdést.
2023. febr. 8. 00:28
4/8 anonim válasza:
2,3-nak valahol igaza van 😬
2023. febr. 8. 11:20
5/8 anonim válasza:
Szerintem ez az átlagos szócska olyan gumi. Hogy miért is? Ki számít átlagosnak? Nem igazán lehet ezt definiálni, mert az is kérdéses, hogy miben. Mert lehet, hogy a fizud átlag feletti, de nem vagy adonisz. Akkor most te átlagos vagy, vagy átlag feletti? Vagy, lehetsz te jóhumorú, de ha ápolatlan vagy, akkor átlag alatti vagy? Stb, stb. Szóval jól írta itt valaki, mindenki átlagos, csak mindenki másban. Én azt látom, csak a nyavajgás és válogatás megy mindkét nem részéről!
2023. febr. 8. 11:22
6/8 anonim válasza:
#5 Ha nem lenne biológiai korláta a szülést illetően sokan a halálos ágyukig válogatnának. 😀
2023. febr. 8. 11:26
7/8 anonim válasza:
Ha a címke alapján ítélsz, elveszíted a lényeget! Név a borosüvegen lévő vignetta is, de ki az az ostoba, aki a papírt issza?
2023. febr. 8. 11:35
8/8 anonim válasza:
Manapság mindkét nem ilyen. Az átlag alattiaknak is mindig a legszebb, legcsinosabb, leghelyesebb kell, de őt nyilván sosem kapják meg, ha egy átlagos ember udvarol semmibe veszik, aztán sírnak, hogy milyen szemét a másik nem
2023. febr. 8. 20:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!