Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lenne valakinek kedve fél éve...

Lenne valakinek kedve fél éve nem múló szakítási fájdalom után lelket önteni belém?

Figyelt kérdés
22F
2023. jan. 14. 18:31
 1/8 anonim válasza:
Persze, szuz meg az anuszod? Ontok beled
2023. jan. 14. 18:31
 2/8 anonim válasza:
Nyugi ennél sokkal nagyobb pofonok lesznek még az életben...
2023. jan. 14. 18:32
 3/8 anonim válasza:
Ezzel inkább mentálhigiénés szakembert keress fel, kérdező.
2023. jan. 14. 18:32
 4/8 anonim válasza:
Csajozzál az segit.
2023. jan. 14. 18:41
 5/8 anonim válasza:

Én 49 éves leszek az idén.

A közeli napokban kénytelen voltam egy ÉRZÉKCSALÓDÁST(!) egyedül feldolgozni. Többé nem hiszek abban, hogy a férfiak monogámok lennének!

Folyamatosan olyanokba botlok, akik népszerűek a nők körében - engem is megpróbálva megszerezni... nyilván ellenállok, ameddig csak bírok.

Nincs igazán túl nagy tapasztalatom "pár"-kapcsolatok területén, mert mindig mással voltam elfoglalva. A hétköznapi tennivalók jobban lefoglalták az időmet.

Felesleges azon rágódnod, hogy ki lesz az "igazi"! Legnagyobb eséllyel egyházi körökben találhatsz megfelelő jövendőbelit, ha ezt szeretnéd.

Ilyen helyeken általában jobban alkalmazkodni szoktak meghatározott viselkedési szabályokhoz/követelményekhez.

Tételezzük fel, hogy fegyelmezettebb menyasszony jelöltet találhatsz ilyen helyen. Talán még ebben a túl szabados felfogású, liberális világban is.

2023. jan. 15. 08:08
 6/8 A kérdező kommentje:

Azert en hiszek benne, hogy sok ember keres eletre szolo kapcsolatokat, amiben a problemakat meg lehet oldani, es nemvegybol a szakitas a megoldas..

2023. jan. 15. 08:38
 7/8 anonim válasza:

Persze

Szedd össze magad fiam....

2023. jan. 19. 07:36
 8/8 anonim válasza:
Gyere, egy búfelejtő d*gás hátha segít.
2023. jan. 22. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!