Van kedved beszélgetni az alábbi témákról?
Ha igen, írj nekem privátot!
A témák:
- ősrobbanás
- élet kialakulása
- evolúció
- én-tudat
Ősrobbanásról és evolúcióról mit szeretnél beszélni?
Nem értem. Ezek már régen kifejtett és bebizonyított témák, amiről ne mtudom mit lehetne tárgyalni.
Az én-tudat már egy érdekesebb tudat, de ha kicsit is értesz a témához, akkor tudod hogy nem hihetetlen.
Az élet kialakulása, meg szintén az előbb felsoroltak közé tartozik.
Imádom, csak tudnám hogy miről akar tudni a kérdező.
Mert ezekkel inkább tudósok és komoly hozzáértő emberek foglalkoznak olyan szinten, ahogy ő követeli.
Azok meg nem nagyon járnak a gyakori kérdések oldalára, főleg nem az ismerkedés témakörbe.
Na ennyit a tudományos és logikus gondolkodásról.
Kicsit túl magasan az orr.
Ha az-az utolsó mondat nem lenne, még mondanám is, hogy korrekt, amit írsz.
Gondolom azért is írta ki, hogy valaki hátha jártasabb is és tud több forrást adni, mivel Ő nem talál, valamint esetleg kiterjessze a látásmódját más ember segítségével.
Hidd el másabb az anyanyelveden beszélgetni egy ilyenről, mint folyamatosan autodidakta módon angolul vagy angol felirattal ilyen agyagokat találni, olvasni, hallgatni.
A titkosságát Én sem értem, pont hogy ki kellene terjeszteni a látásmódokat.
Ősrobbanást Én a feketelyukakkal tudom az eddig gyűjtött tudásom és saját logikai elmélkedésem alapján összefüggésbe hozni, az energia nyelése miatt, meg Nekem van egy saját teóriám és eszmefuttatásom, logikai kapcsolás ehez, hogy miért, de ez csak elméleti egyelőre, még nem tartok ott, hogy számításokkal próbáljam igazolni.
Logikai és rendszer szerinti gondolkodás.
Evolúció, a Tissin meteorit megléte miatt feltételezhető, hogy vagy Mi Magunk vagyunk egy idegen faj, vagy ugye a két neműség úgy alakult ki, hogy a Tissin által ide jutó mikroorganizmusok feltehetőleg felelnek feltehetőleg a férfi nemért, de kellene még Tissin jellegű Mars meteoritokat találni ehez Nálunk.
Én-tudat - Tág fogalom
A lélek valóban egy létező dolog, csak még nincs eszközünk az igazi mérésére.
Az agy a lélek eszköze, azon keresztül bontakozik ki és tapasztal is, gyűjti a lélek rajta keresztül a tapasztalatokat és információkat.
Jelenlegi formában a Tudat is az agyon keresztül bontakozik ki, de ha nagyon figyeltek Magatokra akkor érezhető, hogy az a Tudat Maga belülről egy plusz dologból fakad, ami a lélek.
És ezeket Ti Magatok is tudjátok ellenőrizni, csak Magatokra és befele kell figyelni egy kicsit.
Élet kialakulása - Tág fogalom
Előbb volt az energia, majd az anyag, az idő, majd a tér, mozgás, és innentől nem nehéz tovább gondolni, hogy részecskék, molekulák, anyagok kezdtek interakcióba lépni, formálódni, kapcsolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!