Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van kedved beszélgetni az...

Van kedved beszélgetni az alábbi témákról?

Figyelt kérdés

Ha igen, írj nekem privátot!

A témák:

- ősrobbanás

- élet kialakulása

- evolúció

- én-tudat

2023. jan. 12. 18:39
1 2
 1/13 anonim válasza:
Nincs.
2023. jan. 12. 18:57
 2/13 anonim válasza:
Nekem sincs kedvem ezekhez a témákhoz!
2023. jan. 12. 19:01
 3/13 anonim válasza:

Én nem szeretek ilyenekröl beszélgetni, mert tipukusan parttalan, meddő vitakhoz vezet.

Ez főleg amiatt van, mert egy élő vita során (hacsak nem elöre felkészülünk) nincs idő pontos, logikus válaszok megfogalmazására, így gyakran átmegy ideológiai dobálózásba.

Írd le ha olvastál valamit (forrást jelölj meg), írd le ha nem értesz egyet valamivel, írd le hogy miért, és biztos itt gyakorin is lesznek érdemi hozzászólások - pláne ha értelmes a kérdésed.

2023. jan. 12. 19:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Akinek nincs kedve, elegendő, ha úgy jelzi, hogy nem ír semmit.
2023. jan. 12. 19:21
 5/13 A kérdező kommentje:
Csak az írjon, aki maga is gondolkodott rajta, nem csak olvasott. Tehát csak a téma iránt érdeklődők jelentkezését várom kizárólag privátban.
2023. jan. 12. 19:23
 6/13 A kérdező kommentje:
Kor: minél idősebb, és tapasztaltabb, annál jobb, de ha fiatalként érdeklődő vagy, az is remek.
2023. jan. 12. 19:25
 7/13 anonim válasza:
Téríteni akarsz, vagy a titkos igazság bajnokaként valami egyedi ezos elgondolást terjeszteni a világról?
2023. jan. 13. 06:45
 8/13 anonim válasza:
Velem írogathatsz ilyenekről. Részben érintettek a témák a végzettségemhez, szóval szakmai betekintést is nyerhetsz :D
2023. jan. 13. 12:23
 9/13 anonim válasza:
remélem nem valami lapos Föld hívővel van dolgunk
2023. jan. 13. 21:49
 10/13 anonim válasza:

Elég tapasztalt?

1. Az ősrobbanás az a jelenség, amelyet a világegyetem kezdetének tekintenek. A tudósok úgy vélik, hogy kb. 13,8 milliárd évvel ezelőtt a világegyetem egyetlen pontból kezdett kitágulni, ami okozta a hő és a sugárzás kibocsátását, amely létrehozta az összes anyagot és energiát.

2. Az élet kialakulása a folyamat, amelynek során az élő sejtek létrejöttek a Földön. Azt gondolják, hogy az élet körülbelül 3,5 milliárd évvel ezelőtt jelent meg a Földön, amikor az első élő sejtek kialakultak a növényi és állati élet kialakulásával.

3. Az evolúció a folyamat, amely során az élőlények a változásoknak köszönhetően alkalmazkodnak az élőhelyükhöz és környezetükhöz. Az evolúció alapja Charles Darwin és Alfred Russel Wallace által kidolgozott elmélet, amely szerint az élőlények különböző változatokat hordoznak, és azok, amelyek jobban alkalmazkodnak, több utódot hagynak.

4. Az én-tudat az az érzés, amelyet az embereknek van, hogy van egy saját énjük, amely irányítja a gondolkodásukat, érzéseiket és cselekedeteiket. Az én-tudatot sok kutató vizsgálja, de még mindig nem teljesen értik.

2023. jan. 13. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!