Hiányzott/hiányzik egy testvér, akire mindig számíthatsz?
A napokban gondolkodtam rajta, hogy milyen jó lenne valaki az életemben, aki nem csak barát lenne, hanem egy sokkal erősebb bizalmi kapcsolatot jelképezne a testvéri kapcsolatunk.
Sajnos az élet úgy hozta, hogy nekem ez több ok miatt nem adatott meg, de szerintem ezt ki lehet alakítani idővel és bizalommal.
Mit gondoltok erről?
Ha nektek is hiányzott az életben egy ilyen, esetleg lenne kedvetek beszélgetni?
Igen, gyerekként és tiniként nagyon szenvedtem egy testvér hiányától. Meg is fogadtam már akkor, hogy én biztosan több gyereket szeretnék, hogy az én gyerekem ezt ne tapasztalja meg.
Felnőttként már nem hiányzik annyira. Jobban rálátok a felnőtt testvéri kapcsolatokra. Látom hogy a családban, ismeretségi körben milyen viszonyban vannak a testvérek. Látom hogy sokszor hiába kapálózik az egyik, ha a másikat nem érdekli, semmit nem ér. Már nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!