Vladimir_Ivanovich1212 kérdése:
Pécsen keresek lakótársat, gondoltam itt is megkérdezem, hátha bejön. Lenne kedve jönni valakinek?
Figyelt kérdés
Igazából nem is tudom mit írjak, tudom furi itt feltenni a kérdést, de hátha...Igazából egy kisebb egyszobás többágyas szobáról lenne szó, főként egyetemistáknak vagy korombelieknek ilyen 20 év körülieknek. Fix rezsis amúgy és jól felszerelt. Emellett pedig viszonylag olcsó a mai árakhoz képest. Akit érdekel a dolog (nem szexet akarok, vagy hasonlót, csak egy normális szobatársat) az nyugodtan írjon privbe, mindent megdumálunk.2023. jan. 6. 14:30
1/3 anonim válasza:
"Nem szexet akarok vagy hasonlót"
Persze azért a szex kategóriában tetted fel a kérdést ami valójában hirdetés.Cseppet sem vagy átlátszó.
2023. jan. 6. 14:33
2/3 anonim válasza:
Ha napi szinten szopok s dughatsz akkor mennyi az albi?
2023. jan. 6. 14:37
3/3 anonim válasza:
Hello. Én 2 éve Pécsen vagyok egyetemista. Elköltözött az eddigi lakótársam így újat keresek. Modern, bútorozott, nagyon jó helyen lévő lakásról van szó, viszont nem olcsó. Akit érdekel írjon.
2023. aug. 12. 15:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!