Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem ebben az esetben?

Mit kéne tennem ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Innen volt randim majdnem 2 éve, de nem alakult olyan jól, mint ahogy gondoltam. Írasban nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak és a randi csak kb formalitás lett volna a kapcsolatunk kezdetéhez. Azonban ott helyben lehet túlreagáltam, de több mindenben csalódást éreztem a lánnyal kapcsolatban, emiatt megmondtam neki, hogy szerintem nincs jövőnk.

Viszont azóta se éreztem magamat senkivel se olyan jól, mint vele a legelején és hiányzik az érzés, hogy valaki úgyis szeressen engem és én is viszont szerethessek. Szerintetek jó ötlet lenne ráírni? Sanszos, hogy lekoptatna, mert én dobtam, de lehet adnom kellett volna neki esélyt anno. És tudom, lehet hibázhattam, nyugodtan szapulhattok is érte, de fiatal voltam (most se vagyok idős) és a tapasztalatlanságom miatt lehet elsiedtem a dolgokat. Szóval, mit szóltok ehhez? Részletesebben priviben írok, ha szeretné valaki.

2022. dec. 29. 19:35
 1/6 anonim válasza:
Írjál,de ne rohand le.
2022. dec. 29. 19:37
 2/6 anonim válasza:

Írj rá, ezzel semmit nem veszíthetsz. Max benyögi hogy azóta megváltoztak a dolgai, és hogy már van párkapcsolata vagy valami. Ha komolyam gondolod, semmi veszíteni valód nincs azzal ha ráírsz. Hajrá!

18/L

2022. dec. 29. 21:25
 3/6 anonim válasza:

Írj rá.

A jelenlegi helyzetnél rosszabb nem lehet. Most sem vagy vele, ha rá írsz, akkor is max. ez lehet a legrosszabb.

Úgy legalább nem gyötrődsz, hanem véglegesen és tisztán látod a helyzetet, akárhogy is sül el.

2022. dec. 30. 01:14
 4/6 anonim válasza:
Veszteni nem vesztesz vele, bár közel két év után én már nem erőltetném.
2022. dec. 30. 11:29
 5/6 anonim válasza:
Csak egy álomkép, egy vágy, ami benned él, valójában ha tényleg ő lett volna az igazi, már akkor így érezted volna, nem pedig csalódásként. Lelkiismeret-furdalást érzel, mert dobtad, és emiatt felmagasztalod. Élőben az emberek nem féltetlenül olyanok, mint írásban, sőt, az egyezés a ritkább.
2022. dec. 30. 11:49
 6/6 anonim válasza:

Nyugodtan írj rá!

Őszintén mondd meg neki, mit érzel. Szerintem 2 év után is van helye az ilyennek, az emberek és helyzetek változnak/érnek.

Vesztenivalód nincs, de hátha érdeklődést mutat feléd, és akkor még bármi is alakulhat a dologból. :)

2022. dec. 31. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!