5 hónapja nem beszéltem a barátommal, mert megismert egy lányt. Azelőtt napi szinten beszéltünk meg heti 2-3 alkalommal találkoztunk, de miután képbe került a lány, elhanyagolt. Most pedig hirtelen rám írt, ami gyanakvásra adott okot, ezért utána is néztem, és kiderült, hogy szakított a barátnőjével. Hónapokra eltűnt az életemből, és amikor írtam neki (Karácsonyi jókívánság, stb.), akkor gyorsan lerázott. Most pedig mintha mi sem történt volna, rám írt.
Ő fiú, én lány vagyok, ha ez számít.
2022. jan. 12. 18:02
1/9 anonim válasza:
Adj neki még egy esélyt de mondd el majd neki amit itt leirtal.
2022. jan. 12. 18:10
2/9 anonim válasza:
Takarodjon!
Milyen barát az ilyen? Tipikus, nincs ló, jó a szamár is!
2022. jan. 12. 18:31
3/9 anonim válasza:
Lehet féltékeny volt rád a lány, és az ő kedvéért hanyagolt. Ha tényleg jó köztetek a viszony, kérdezz rá.
2022. jan. 12. 18:40
4/9 anonim válasza:
Mondd el neki őszintén, hogy téged zavar, hogy elhanyagolt. Ha észbe kap és bocsánatot kér, adj neki még egy esélyt. De ha nem törődik az érzéseiddel, akkor koptasd le.
2022. jan. 12. 20:00
5/9 anonim válasza:
4-es!
Persze, hogy azt fogja mondani érdekli a kérdező... Mióta nincs a "ló"... Ugye érzed a lényeget? :)
2022. jan. 12. 20:03
6/9 anonim válasza:
5, lehet, de ezt csak egyszer lehet eljátszani. Ha fontos neki a barátság, tudni fogja ebből, hogy többet ilyent nem tehet. De már a reakciójából kiderül, hog, mennyire veszi komolyan. Ha próbálja elkenni, vagy legyint, poénkodik, meg sem próbál bocsánatot kérni, vagy az exére keni a felelősséget, akkor felejtős a fiú. Ha látszik, hogy, észbe kap, tényleg megbánta, akkor egy esélyt szerintem kaphat. Egyet.
2022. jan. 12. 21:42
7/9 anonim válasza:
De miért akkor kap észbe, miután szakított a csajával? Érdekes, addig kerülte a kérdezőt. Nálam nem lenne több esély, megmutatta mire képes :)
2022. jan. 12. 21:54
8/9 anonim válasza:
Azért mert az bér olyan lény aki képes fejlődni és tanulni a hibáiból.
2022. jan. 13. 08:23
9/9 anonim válasza:
"és amikor írtam neki (Karácsonyi jókívánság, stb.), akkor gyorsan lerázott"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!