Ilyen esetben mit kéne tenném?két nő közül sem tudok választani?
Elég régóta egyedül vagyok kb 3 éve,szóval kurvára kijöttem a "gyakorlatból" soha nem a kinézettemmel volt problémám,hanem a gondolkodásommal ezért voltam eddig is egyedül.
Na már most van két lány és nem tudok egyszerűen dönteni,és elég sok a probléma is.
Az első 15-6 éves (na tudom ezért szarrá fogtok oltani),de ő jobban tetszik,egy ideje próbálkozok nála igazából csak unalomból kezdtem csapni neki a szelet,de ma bekövetett instagrammon is,szüleit is ismerem..stb
Egyszóval nagyon szép ez a lány,sokkal szebb mint a másik,kicsit r..bancosan öltözködik de jól áll neki,kicsit nagyképű de van is mire kb ennyi.
A másik 25 éves na hát sokkal okosabb mint a másik,a személyisége is "kellemes",barátságos,cserfes....nem nagy képű (ő sem csúnya) szőke haja van amúgy,egyszóval maga a természete jobban tetszik,de nem annyira szép mint az első,vele több esélyem is lenne,de kicsit félek tőle,mert okos :D
És nekem soha nem voltak okos barátnőim...
Mégis mit kéne tennem? egyébként 28 éves vagyok.
Egy parkapcsolatban a szakmai tudas nem fog kielezodni.
Ha a havi jovedelem hasonlo,akkor nem lesz tul sok konflikrus.
Olyat meg ne vallalj el,h barkit eltartasz vagy tamogatsz.
A helyesirasod kifogastalan. A nyelvhelyesseged is igenyes. Szerintem meglennetk a kozgazdasszal is.
15-16 éves? Ha ha ha
Nem írom le hány éves vagyok,de volt dolgom utóbbi 1évben két ilyen korúval. Utólag azt mondom,inkább hagyjuk ezt a korosztályt. Igen,vonzó egy fiatal lány főleg szex szempontjából,de még szexre sem kellenének mert nekem nagyon idegesítő és irritáló a viselkedésük.
Kérdező te hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!