Ezt miért csinálják itt sokan?
Figyelt kérdés
Kiírok egy kérdést amiben ismerkedni, barátkozni szeretnék, válaszolnak is páran, hogy írjak nekik nyugodtan amit meg is teszek, viszont az esetek 95%-ban sose érkezik válasz. És mielőtt valaki azzal jönne hogy dickpicket küldök meg meztelen képeket kérek, nem olyan vagyok. Köszönök és egy rövid bemutatkozást kérek (csak belső tulajdonságról) és, hogy mit szeret csinálni szabadidejében, hogy tudjunk elkezdeni beszélni valamiről, de semmi. Sokszor ez van akkor is, ha kérdést tesznek fel, a válaszokban többen jelzik, hogy nem írt vissza. Minek pazarolják az idejüket azzal hogy kiírják hogy ismerkednének amikor válaszra se méltatják az embert?2022. dec. 21. 09:01
1/11 anonim válasza:
Szerintem azért, mert egyáltalán nem gondolják komolyan, ill. ennyire gyengék a társas érintkezésben.
Nem hiába mondogatjuk, hogy sok furcsa, frusztrált figura van itt.
2022. dec. 21. 09:28
2/11 anonim válasza:
Amikor valaki azt írja "írjál magadról", vagy ilyesmi, arra én sem szoktam válaszolni, ez kb. olyan, mint a "Mizu?". Próbálj meg inkább beszélgetést kezdeményezni. Kérdezd meg, hogy pl. miket szeret csinálni, mivel telt a mai napja... Minél konkrétabb a kérdés, annál biztosabb, hogy válaszolni fog rá.
2022. dec. 21. 09:37
3/11 anonim válasza:
Igen, azért sokkal egyszerűbb egy beszélgetés elindulásához, ha kérdezik egymást a felek.
CV-t senkinek sincs kedve adni/írni.
2022. dec. 21. 09:56
4/11 anonim válasza:
Mi az, hogy rövid bemutatkozást kérsz? :D Beszélgess velük, ne interjúztass, meg ne esszét kérj az életükről! Olyan kérdéseket tegyél fel, amikre szívesen válaszol az ember. És közben te is mesélj magadról ezt-azt. Aztán minden üzenettel egy kicsit többet megtudtok egymásról. Erre, hogy kérsz egy rövid bemutatkozást, én sem válaszolnék. Sőt, szerintem tiltanálak is.
2022. dec. 21. 10:16
5/11 anonim válasza:
Te valami HR-es vagy, hogy rövid bemutatkozást kérsz? Tanulj meg kommunkálni, és akkor nem érnek ilyen csalódások.
2022. dec. 21. 10:18
6/11 anonim válasza:
Mert nem nő vagy azért.
2022. dec. 21. 10:32
7/11 anonim válasza:
Én is néha írok ki ismerkedős kérdést és gyakran 10-15 ember írja is, hogy írjak rá nyugodtan. Ok, rájuk írok, válaszolnak, de senki nem érdeklődik viszont. Ha én nem kérdezek tőlük akkor elhal a "beszélgetés", mert ők nem kíváncsiak rám, amivel alapesetben nincs bajom, de akkor ne írja már, hogy írjak rá nyugodtan. B+, nem interjút akarok készíteni.
1-1 kivétel persze van néha, de inkább a fenti jellemző.
2022. dec. 21. 10:33
8/11 anonim válasza:
Ne bemutatkozást kérj, hanem kérdezz rá erre-arra, közben te is mesélj magadról! Kezdheted jelentéktelenebb dolgokkal is.
2022. dec. 21. 10:39
9/11 anonim válasza:
Ez a gyk összes kategóriája közül a legalja. Talán a pontozás lehetőségének a hiánya miatt. Teljesen megszállták a frusztrált emberek. Ha férfi vagy, akármit írhatsz, mindig betámadnak miatta.
2022. dec. 21. 11:16
10/11 A kérdező kommentje:
9. ez amúgy igaz. Bármit írok, rögtön az első válasz valami beszólás lesz. Pontozás tényleg nem ártana ide.
2022. dec. 21. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!