Van olyan nő, aki kiutazna velem(19/N) Ausztriába munkát vállalni?
Már régóta gondolkozom rajta, hogy menjek, és mostmár tényleg indulni fogok. Viszont kicsit félek egyedül elindulni.
Szobalány vagy pincér munkát szeretnék vállalni. Tudok B2 szinten németül és angolul is.
Tudja valaki, hogy van-e ilyesmire esetleg weboldal vagy facebook csoport?
Te hány éves vagy 2-es? Gondolom már elég idős, és már elfelejtetted milyen volt elindulni 18-19 évesen. Vagy ha egyetemista voltál, az után. Gondolom, hogy külföldre sem mentél. 19 éves vagyok, júniusban fejeztem be a gimit. Dolgoztam már, viszont még sosem laktam egyedül, és sosem utaztam külföldre egyedül. Főleg nem egy olyan országba, aminek nem is beszélem tökéletesen a nyelvét.
Gondolj már bele, hogy te, akár most hogy mennél, meg 19 évesen gimiből kikerülve nőként hogy indultál volna el...
Egyébként, igen, nagyon félelmetes, viszont ha nem találok senkit, akkor is el fogok indulni.
valóban tiszta hülye vagyok, mennyivel egyszerűbb lett volna minden, ha kiírok én is egy ilyen kérdést, aztán cipelhetek magammal valami nyelvet nem beszélő, szerencsétlen magyart...
tényleg nem értem mi olyan ijesztő a külföldre költözésben, ugyanaz mintha országon belül költöznél, csak kell futni egy extra kört a bevándorlási hivatalban. vagy országon belül is szigorúan csak többedmagaddal költöznél?
minek drámázni, szépen elolvasod a tudnivalókat, szerzel lakcímet és munkát, és szépen csinálod a dolgod. ehhez minek plusz embereket magaddal cipelni, akik csak húznak vissza és extra teendőket jelentenek folyamatosan?
Nekem egyáltalán nem okozott gondot külföldre költözni és én valódi komoly országról beszélek nem egy ilyen kis stillű semmitmondó országról mint ausztria ami itt van egy köpésre.
Másfelől nekem rendkívül magas az intelligenciahányadosom ami impozáns megjelenéssel társul úgyhogy nem volt kérdés, hogy nem hogy megállom a helyemet hanem csúcsra török mert én bárhová teszem a kezem ott pénz terem én vagyok a bajnok. Mondjuk az tény hogy én nem ilyen alja munkákat mentem ki végezni végzettség nélkül, mint szobalány vagy pincér hanem PhD ösztöndíjjal mentem a kanadai napfizikai és ionoszféra kutatóintézetbe többdimenziós regressziós machine learning modelleket fejleszteni miközben pörgettem a befektetéseket és a bányászgépeket a kriptovalutába.
Mi a párommal legkésőbb februárban tervezünk kimenni. Neked hogy alakul? Egyébként vannak facebook csoportok, ajánlom az ausztriai magyarok csoportot. Sok hasznos infó található ott és segítséget is kérhetsz bármikor.
24/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!