Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mik a tapasztalatok (ismerkedé...

Mik a tapasztalatok (ismerkedés depressziós személlyel)?

Figyelt kérdés
ismerkedtetek már ilyen emberrel? Milyen volt?
2022. dec. 8. 19:54
 1/8 anonim válasza:
Elvette az én életkedvemet is, éreztem ahogy megy le az energiám ahogy vele beszélgettem.
2022. dec. 8. 20:03
 2/8 anonim válasza:
Ugyanaz,ami az egyesnek. Pedig én direkt kerestem ilyen személyt hogy segítsek neki, nagyon nem érte meg, mert nem tudtam segíteni és dn is rosszabbul lettem.
2022. dec. 8. 20:12
 3/8 anonim válasza:
Fárasztó lesz, de te legyél erőszakos, akaszkodj rá, és beszéltesd. Nem fog neki tetszeni, de neked mindig vidámnak kell lenned, egy idő után megenyhül.
2022. dec. 8. 20:51
 4/8 anonim válasza:
Itt a gyakorin beszélgettem egy erősen depressziós és önértékelési zavarral küzdővel, de bevallom 1 hétig bírtam. Nekem is vannak igen nehéz időszakaim, szerintem enyhe depresszióval küzdök, de azért igyekszem keresni a jót és azt amit élvezhetek. Na a beszélgető partnerem csak és kizárólag a rosszat látta mindenben, hogy ő sikertelen és kirekesztett, nincsenek barátai, senki nem szereti, nincs értelme élni, stb. Amikor próbáltam tippeket adni vagy egyszerűen pozitív szemléletet adni akkor csak a kibúvók jöhettek szóba, csak az, hogy mit-hogy nem lehet megoldani. Nem akart változni, már-már az volt a benyomásom, hogy élvezte ahogy lubickolhat a kesergésben. Egy hét után elmondtam neki, hogy én így nem tudok vele beszélgetni és elköszöntem.
2022. dec. 8. 20:53
 5/8 anonim válasza:
Ép lelkű ember (bár nem tudom, hogy ebben az esetben ez a szó megfelelő-e) nagyon megérzi a depressziós vagy bipoláris másik ember viselkedésének árnyoldalát és ez őrá is nyomasztóan hat.
2022. dec. 8. 20:59
 6/8 anonim válasza:
Nehéz volt, de valamiért kihívásként tekintettem rá, hogy én majd olyan hatással leszek rá, hogy még az élete többi részét is szebbnek látja majd. Ideiglenesen sikerült, sokat javult a hangulata. Fenntartani nem tudtam a pozitívabb állapotot.
2022. dec. 8. 21:24
 7/8 anonim válasza:
Sőt aztán kapcsolatba is kerültem vele. Kollégáktól jött vissza miután vége lett, hogy antiszociális voltam azalatt az idő alatt végig, szóval ne akarj megmenteni senkit. Ha ő nem akarja bele is pusztulhatsz.
2022. dec. 9. 06:55
 8/8 anonim válasza:
Elvesztegettem 10 évem, boldogtalan lettem mellette minden igyekezet ellenére. Egyoldalú, önző kapcsolat volt, ami csak róla szólt.
2022. dec. 9. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!