Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy mi a véleményetek arról, ha egy 19 évesen (lány) elkezdtem kedvelni egy nálam három évvel fiatalabb srácot? Szerintetek ebből lehet bármi is?
Figyelt kérdés
Folyamatosan keresem a társaságát, és jól is kijövünk, de persze én se tudom, hogy az ő helyében mit reagálnék, ha egy idősebb csaj rámmozdulna. Helyes ez egyáltalán?2022. dec. 3. 17:43
11/15 anonim válasza:
Ne csodálkozz, ha megdug, aztán majd csalódsz benne.
2022. dec. 3. 21:23
12/15 anonim válasza:
Azért ne essünk már hasra a kérdező előtt azért, mert ő MÁR 19 éves, hiszen rengeteg olyan idősebb nő is van, aki teljesen éretlen. A kérdésre pedig csak azt tudom válaszolni, hogy amíg nem teszel kísérletet a helyzet valamilyen megoldására, addig úgysem fogod megtudni, hogy mi történne, és hogy ebből jó vagy rossz sülne-e ki.
2022. dec. 3. 21:30
13/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok azért olyan aki rögtön az ágyba bújna. Normális rétegbe tartozom, úgy gondolom. Nem a támadóbb jellegű kommentek miatt tettem fel a kérdést itt, hanem tényleg kíváncsi voltam mit mondanak mások is. :( Hátha tudnak segíteni jobban dönteni. :)
2022. dec. 3. 22:10
14/15 anonim válasza:
Most ismerkedek én is egy nálam fiatalabbal... Én szerintem lapátra teszem, mert azt érzem hogy csak játszik. Én meg nem akarok a játékszere lenni... F
2022. dec. 3. 22:25
15/15 anonim válasza:
Miért ne lenne gáz? Az erzelmeidre hallgass ne idegenekre akik befosnsak attól hogy jaj három év biztos semmi jó nem lehet belőle, úgy h azt se tudják kik vagytok.
2022. dec. 5. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!