Ismerkedés gyakorin?
Én is belefutottam itt olyanba, aki megpróbált megölni, az anyjával együtt. Valószínű pszichopata lehetett, eleinte nagyon kedvesnek tűnt. Testileg és szellemileg is vannak enyhe fogyatékosságai, de ez elsőre egyáltalán nem feltűnő. Mint kiderült korábban már volt két másik gyilkossági kísérlete, amiket szintén az anyjával terveltek ki. Felkerestem korábbi szomszédait, iskolatársait és így derült ki. De sajnos nem sikerült egyiket sem rábizonyítani egyelőre. Én meg a korábbi két áldozata annyit tehettünk, hogy elköltöztünk, hogy ne találjon meg. Bár az előző lakcímünket is ő derítette ki.
Egy hipermarketben dolgzik, a kasszában is mindig fűzögeti a csajokat. Pénzt kér egy idő után, aztán ha nem adsz neki, megpróbál eltenni láb alól. Az anyja meg férfiakkal csinálja ugyanezt, és egymásnak segítenek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!