Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ismerkedés gyakorin?

Ismerkedés gyakorin?

Figyelt kérdés
Hogyan kezdtetek el itt egy beszélgetést? Mennyire mentek bele szexuális témákba is ha egyáltalán volt ilyen? Volt hogy komolyabbra is fordult valakivel vagy megmaradt levelezésben? Most is van akivel/akikkel beszéltek?

2022. nov. 29. 07:09
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
Itt ismertem meg a pszichopata nárcisztikus páromat, akivel 3 évig együtt voltam. Hat hétig leveleztünk, mielőtt először találkoztunk. Már a levelezésből rá kellett volna jönnöm, hogy nem kéne vele kezdeni...
2022. nov. 29. 16:14
 22/33 anonim válasza:
Sajnos akkor derűl ki igazán, hogy milyen emberrel van dolga amikor a másikkal együtt van. Ilyenkor álltalában leveszik az állarcot amit ismerkedéskor hordanak ☹️
2022. nov. 29. 16:17
 23/33 anonim válasza:
Egy válaszomra rámírtak,és elég hamar előkerült a szextéma.Sok a kiéhezett pasas itt.
2022. nov. 29. 16:18
 24/33 anonim válasza:

Általában a rám írnak, többnyire nők, de van mikor meleg pasik is, aki normális annak vissza írok, és vagy lesz tovább beszélgetés vagy nem, de általában megkapják amit akarnak (kérdésre a választ) és nincs tovább, de van 1-2 állandó beszélgető partner. Mivel szexet, vagy komolyabbat nem akarok így ilyen nem volt.

F

2022. nov. 29. 16:27
 25/33 anonim válasza:
Én egy pár emberrel beszélgettem itt már hosszabban, de nem lett belőle semmi személyes találkozás. Akivel egész jól kezdett volna kialakulni egy beszélgetés alapján az ismerkedés, az még a keresztnevét se volt hajlandó elárulni.:D Az, hogy innen valamilyen más felületre átmenni beszélgetni? Nagyon ritkán volt ilyen, de sokan be vannak sz.rva akkor, amikor fel kellene vállalniuk magukat.
2022. nov. 29. 18:09
 26/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Csak amolyan közvéleménykutatásnak gondoltam a kérdésem.

Meglepődtem, azt hittem többen ismerkednek itt. De akkor én is leírom a tapasztalataimat.

Általában rám is rámírnak válaszokhoz, én nem írok senkinek. De elég sok embert megismertem itt. Van köztük rossz arc, jó is. Lehet nekem van szerencsém, de találtam itt 3-4 olyan embert akikkel napi kapcsolatban vagyok, és nagyon jókat tudunk beszélgetni. De köszönöm az eddigi válaszaitokat.

2022. nov. 29. 18:16
 27/33 anonim válasza:
Egyszer feltettem itt egy ismerkedős kérdést, rám írt egy aranyos, értelmes, érdeklődő nő. Pár hétig chateltem vele mielőtt találkoztunk. Szexuális témába nem mentem bele, annak is megvan az ideje de nem az ismerkedés ebben a szakaszában. Komolyabbra fordult, össze is jöttünk. Csodálatos 1,5 évet voltunk együtt, legalábbis így próbálok emlékezni rá. De kiderült hogy komoly mentális problémája van, segítséget nem akart kérni. Sajnos nemrég szakítanom kellett vele, mert idegroncsot csinált volna belőlem :(
2022. nov. 29. 22:20
 28/33 anonim válasza:
Írnak egy levelet, bármilyen egyszerű kérdéssel, én pedig válaszolok. Általában eléggé magától jön a szex téma is, ha nem azzal kezdődik egyenesen. Egyszer fordult elő, hogy máshol is folytattuk egy sráccal, ismerkedtünk, de végül ő eltűnt és nem lett belőle semmi.
2022. dec. 9. 14:19
 29/33 anonim válasza:
Egyszer ismerkedtem itt úgy, hogy találkoztunk is. Kiderült, hogy pszichopata, és meg akart őlni. Börtönben van, én meg pszichológushoz járok.
2022. dec. 9. 14:26
 30/33 anonim válasza:

Írnál egy településnevet, hova valósi akiről beszélsz?

Csak mert lehet én is beszéltem vele.

2022. dec. 9. 15:09
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!