Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ismerkedés gyakorin?

Ismerkedés gyakorin?

Figyelt kérdés
Hogyan kezdtetek el itt egy beszélgetést? Mennyire mentek bele szexuális témákba is ha egyáltalán volt ilyen? Volt hogy komolyabbra is fordult valakivel vagy megmaradt levelezésben? Most is van akivel/akikkel beszéltek?

2022. nov. 29. 07:09
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
Volt mar komolyabb
2022. nov. 29. 07:09
 2/33 anonim válasza:

Kommentelek valamit, aztán ha valakinek megfogja a fantáziáját ír és belekérdez a részletekbe.

Én csak szexuális témában beszélgetek anonim, nem találkozok senkivel. Sok pasival beszélgettem már vágyakról és fétisekről. A leghosszabb talán 1 hónapos levelezés volt.

2022. nov. 29. 07:14
 3/33 anonim válasza:
Egyszerűen ráírok egy válaszadóra, hogyha felkelti a válaszával a figyelmem. Sosem akartam senkivel sem ismerkedni itt, aztán ennek ellenére itt ismertem meg két volt barátnőmet. Dumálgattunk sokáig, megismertük egymást, találkoztunk és kapcsolat lett belőle.
2022. nov. 29. 07:21
 4/33 anonim válasza:

Sehogy, eleve nem ismerkedni vagyok itt. Arra ott az ismerkedés kategória. Szexualitásról beszélgettem már másokkal az itt leírt válaszamra szinte 90%-ban szexuális üzenetek jönnek, amik nagy részét törlöm is.

A legkomolyabb, ami innen ered az a beszélgetés személyesen is egy kávé/tea mellett. Jelenleg nincs olyan, akivel komolyabban beszélgetnék.

2022. nov. 29. 07:31
 5/33 anonim válasza:
Volt már innen ismerkedés, váladz után írtam több embernek is. Szex lett több alkalommal is, kapcsolat eddig nem
2022. nov. 29. 07:33
 6/33 anonim válasza:
Néha megpróbálom, normálisan kezdek beszélgetni semmi szex téma. Aztán a másik fél előadja "de én korrekt vagyok" szokásos dumáját aztán max 3 levélváltás után eltűnik.
2022. nov. 29. 07:53
 7/33 anonim válasza:

3 komolynak induló, több lazább/egyéb kapcsolat jött össze innen.

Beszélgettünk, de volt olyan aki egyből ismerkedéssel nyitott.

F

2022. nov. 29. 08:07
 8/33 anonim válasza:

Általában rám szoktak írni komment után.

Voltak komolyabb/hosszabb levélváltások, voltak akikkel kirándulni is elmentünk, jelenleg 3 személlyel levelezem tartósan.

2022. nov. 29. 08:17
 9/33 anonim válasza:
A kérdés a szexualitás kategóriában volt mielőtt valaki meglepődne az előző válaszokon
2022. nov. 29. 08:20
 10/33 anonim válasza:

Ismerkedni nem ismerkedek. Ha bele is megyek beszélgetésbe, az csak szexuális tartalmú, azon túl semmi. Anonim mód, képek nélkül.

Szerintem külön izgalmas, hogy sosem tudhatod kivel beszélgetsz. Amíg azt és olyat és úgy ír ami és ahogy számomra izgalmas és izgató, addig élvezetes a levelezés bárki is van a másik oldalon. Egy dolog érdekel, a korosztály.

Úgy kezdődik, hogy a válaszomra írnak. De nagyon-nagyon ritkán alakul ki belőle beszélgetés. Legalábbis néhány levélváltásnál hosszabb.

Jelenleg is beszélgetek. Idáig a leghosszabb összefüggő levelezésem fél éves volt. Visszatérő, szakaszos volt már éves, több éves is.

(Még a szexualitásban volt mikor megnyitottam de mire vissza jöttem és befejeztem volna a választ, átrakták)

2022. nov. 29. 08:20
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!