Akiknek 20évesen se volt semmilyen kapcsolata, azoknál mi volt a fordulópont?
Lassan már elkeseredésnek hívom ezt az állapotot, és nem tudom hol kéne magamnak párt, vagy társaságot találni.
Bulizni is csak-csak eljárok, de még csak szabad emberek sincsenek, nem hogy magasra tenném a lécet.
Lassan nem marad csak az online ismerkedés, de attól borzasztóan félek.
Szóval akinek sokára jött el, annak mikor és hogyan jött el az első igazi szerelem?
#11: ez a "tegyél érte" nen úgy megy, hhogy elindulszbés keresel nőt magadnak.
A nők ezt a görcsöt megérzik, nem fognak a közleledbe se menni.
Majd ha elengeded az egészet, leszarod, hogy egyedül fogsz-e megöregedni, majd szembejön egy. Ez így működik.
22 evesen volt eloszor baratnom, elotte utoljara 15 evesen randiztam. Termeszetesen mindig voltak lanyok akik tetszettek de ha kezdemenyeztem akkor gyorsan elutasitottak. Aztan megismerkedtem a neten egy 20 eves lanyt mikor 22 voltam. Konkretan ezen az oldalon kezdtunk levelezni de nem tudom mar milyen tema kapcsan, de olyan jol elbeszelgettunk hogy skype-on folytattuk a a hetvegen talalkoztunk pesten. Osszejottunk de kb 2 honapig tartott csak es szakitottunk.
Utana 3 evig nem volt senkim de mar batrabban kornyekeztem meg a lanyokat. A 3 ev alatt kb 20-30 lannyal randiztam, de sajnos az elso randinal megakadt mindig a dolog, talan 2 alkalommal volt masodik randi.
Szoval 3 ev utan talalkoztam valakivel es egyaltalan nem szamitottam ra hogy osszejovunk de igy alakult es ma mar hazasok vagyunk, vettunk hazat es van egy babank.
Mindket alkalommal akkor lett baratnom mikor nem szamitottam ra. Amikor meg folyamatosan szerveztem le a randikat akkor folyton elutasitasokat kaptam.
A tanacsom hogy ne add fel, probalkozz part talalni de ne gorcsolj ra. Ha valaki nemet mond akkor nem erdemes probalkozni nala mert csak az idodet vesztegeted.
Én 31 évesen állok így. Nem örülök neki, de az az igazság, hogy nem is nagyon tettem ellene. Gondolkodás kérdése. Van akinek nem számít, hogy kivel, csak már végre essen túl rajta. És van aki meg nagyon keresi az igazit. Csak kb nem tudja milyen az. Hát igen. Ilyenkor elég nehéz. Én is elég introvertált vagyok, nehezen ismerkedem. Nem tagadom, vannak olyan gondolataim néha, hogy ez a világ összeesküdött ellenem (is). De ez azért nem igaz. Mindig vannak a közelben nők, akik szabadok. Csak valahogy nem nagyon látjuk meg őket.
A nők között is biztosan vannak hasonló cipőben. Gondolom vannak a Facén ilyen csoportok. Ott az ilyen problémával küzdő emberekkel lehet ismerkedni.
Persze ott van az a lehetőség is, hogy egy nagyon ittas nőt keresel. Annak kb mindegy. Vagy a krvák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!