Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már, hogy gyökeres...

Volt már, hogy gyökeres változás következett be az életedben, mert fordulóponthoz érkeztél?

Figyelt kérdés

Fordulópont. Mondjuk idegösszeroppanást kaptál és befeküdtél a pszichiátriai klinikára. Esetleg egy bántalmazó kapcsolatból léptél ki és mindent hátrahagyva gyerekkel és 0 Ft-tal otthagytad az asszonyverő férfit, elköltöztél.

Vagy mondjuk annyira szar volt a munka, hogy otthagytad, felmondtál, a bunkó főnököt pedig jól kiosztottad, bemostál neki egy hatalmasat, a szarkavaró pletykás kollégákat meg felrúgtad, mint Móricka a hülyegyereket a Holdra.

Esetleg költözés. Ilyenekre gondolok.. Volt veled hasonló?

#változás #fordulópont #Útelágazás
2022. ápr. 6. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Igen.

Igen.

És igen.

2022. ápr. 6. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Jól rá is b..

Mert ahogy megléptem jött a covid, most meg a háború, a teljes elképzelés, struktúra összeomlott.

Be is dobtam a törülközőt. Most várok. Bár nem tudom mire.

Sült galamb? Lottó 5ös?

2022. ápr. 6. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Nagyjából majdnem minden kérdésedre igen a válasz.

Néha hamarabb, néha később, de ha valami nem felel meg, akkor új útra lépek.

Munkahelyet, pályát könnyebben váltottam,ahogy lakóhelyet is, párkapcsolatokban nehezebb döntést hozni, ha már ezer dolog összeköt.

Ezért viszonylag sokáig eldagonyáztam a halott kapcsolataimban.

2022. ápr. 6. 20:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!