Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nehéz helyzetben lévő társaim,...

Nehéz helyzetben lévő társaim, alakítunk egymást segítő közösséget?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Körülbelül egy éve kialakult egy krónikus betegségem. Mikor az orvos azt mondta, hogy krónikus, és gyógyíthatatlan, akkor megváltozott az egész életem. Megnehezedett nagyon az életem a fájdalmaim miatt. Depressziós lettem. A depresszió miatt a menyasszonyom, életem szerelme közölte velem, hogy már nem szeret engem. Nem vagyok nagyon elöl az életben sem, egyetemista vagyok, de nem tudom, hogy hol fogok majd élni, a szüleimnek sincs arra pénzük, hogy majd lakást vegyenek nekem, mint másoknak.

Tudom, hogy sokan mások is vagytok így. Betegséggel küzdötök. Életetek szerelme elhagyott. Nem tudjátok hogy fogtok majd jól élni a jövőben.

Szeretnék egy erős és egymást segítő támogató közösséget kialakítani. Segítsük és támogassuk egymást. Legyünk ott egymásnak, hogy elsírhassuk a bajainkat egymás vállán. Hallgassuk meg egymást elítélés nélkül.

Más nem ért meg minket, de egymást megérthetjük. Nem súlyos mentális betegekre gondolok, hanem olyanokra, akikkel szintén k**baszott az élet, de fel akarnak állni! De egyedül nem megy ez nyilván. Az ember társas lény, egy közösségben a legjobb.

Építsük fel magunkat! Fejlesszük együtt fizikumunkat és szellemünket! Ötleteljünk együtt, hogy hogyan keressünk pénzt. És a jövőben akár alkossunk sikeres lakóközösségeket, mint egy testvériség.

Hiszen egymagunk a mai világban már nem fogunk saját lakáshoz sem jutni. De összefogva meg tudjuk csinálni. Hiszek ebben.

Akinek ez tetszik az vegye fel velem a kapcsolatot privát üzenetben, aztán majd Messenger. Alakítsunk egy erős támogató közösséget!

Szép napot nektek!

Egy 23 éves férfi

2022. nov. 19. 18:56
1 2
 11/16 anonim válasza:
Én is gondolkodtam már hasonlón. Írhatsz, ha gondolod.
2022. nov. 21. 14:33
 12/16 anonim válasza:
Szörnyű energiavámpir vagy bazdmed. A 21 szazadban elsz, nem az utcara dobtak ki megdogleni. Minden adott hogy egyedul is kihuzd magad a szarbol es beilleszkedhess. Csomo ingyenes szart kapsz ebben a vilagban, tele a net onsegitokonyvekkel, tanfolyamokkal, ingyen kozossegi mediaval..csak rajtad mulik mit hozol ki magadbol. Visszafogni a felesleges zabalast ingyen van, tornazni ingyen can, nyelvet es informatikat tanulni netrol ingyen van, aprohirdetesekben,adomanyboltban csomo cucc ingyen van, van ingyen e-konyvtar, ha nincs munkad, akkor ingyen bkv berlet vagy biciklizhetsz, szedjel kintrol foldet meg szaporits egy novenyt szararol kesz az ingyen ajandek....senki se tehet rola hogy ilyen onsorsronto szerencsetlenseg vagy, szedd ossze magad.
2022. nov. 21. 15:02
 13/16 anonim válasza:
Sok sikert kérdező! Nagyon jó ötlet. A hülye keselyűkre ne hallgass akik itt nyavalyognak, pl, 12.
2022. nov. 21. 20:40
 14/16 A kérdező kommentje:

12es majd ha te leszel beteg meg téged hagy ott a menyasszonyod megnézlek.

Ha meg ekkora nagy a szád, akkor írj egy helyszínt és időpontot, és gyere ha mersz.

2022. nov. 22. 01:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Azt meg nem tudod honnan szeded, hogy zabálok, és nem edzek, edzeni pont szoktam régóta, csak szar egyedül.
2022. nov. 22. 01:50
 16/16 A kérdező kommentje:
Pont azért írtam ki ezt a kérdést, hogy akik így pórul jártak mint én, azok segíthessék egymást. Cselekvéssel, nem pedig nyavalygással.
2022. nov. 22. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!