Van egy barátnőm, aki nagyon szép és okos is szerintem?
Figyelt kérdés
De valahogy elkallódott, mert soha nem volt önbizalma, és még azt se tudja, hogy milyen a szexuális orientálódása, szeretne komoly kapcsolatot, de valahogy nagyon képlékeny és már most úgy érzi darabjaira hullott az élete, mert van egy fazon, aki mindig beleront a kapcsolataiba, mit tegyek, hogy boldogabb legyen kicsit, hogy ne érezze úgy mindig rajta röhögnek, holott ő is szokott kiröhögni embereket, direkt figyeltem, és nem szereti, ha úgy foglalkoznak az életével, hogy semmi közük hozzá, utálja az ilyen maszek segítést, mert kiszolgáltatottnak érzi magát, én sem szeretem, amikor merő jóindulatból az állítólagos barátom állandóan sajnálgatna, szóval mit tegyek, szóljak az érdekében, vagy inkább ne, hogy tegyék boldoggá az életét?2016. jan. 13. 09:21
1/6 A kérdező kommentje:
van egy haverom ugyanakkor, aki állnadóan azt mondja, hogy jó volna kezdenem már valamit az életemmel, mert mindig csak a nálam kiszolgáltatottabbakkal tudok leereszkedni, de ha már megoldatlan az ügy otthagyom a francba azokat is, amúgy meg játszom a talpraesett mindenkinél jobb problémamegoldót, pedig romokban az életem és nem is vagyok boldog, mert mindig csak mások hülyeségeivel fogallakozom, ahelyett, hogy a saját életemet raknám rendbe, és ne is haragudjak, de már sokan mondták, hogy zavaró, hogy állandóan csak akkor jövök ki a csigaházamból, ha segíthetek valakin, akár a legkedvesebb haveromon, vagy barátomon, miért nem haverkodok olyanokkal, akiknek van hátszele és jófejek, akikkel van önbizalmam, miért szívja le az energiámat a sok szerencsétlen, aki nem tud magával mit kezdeni, ha én se vagyok már külömb? nagyon bántó.
2016. jan. 13. 09:33
2/6 Andizsuzsi válasza:
Sokat segítene, ha a mondanivalódat mondatokra tagolnád. Meg lehetne érteni, hogy mit is akarsz valójában.
3/6 anonim válasza:
Tudjuk hogy rólad van szó valójában...
4/6 A kérdező kommentje:
melyiknál van rólam szó? hát a haverosat írtam, hogy az én vagyok, az elsőnél a barátnőmről beszélek, aki okos és szép. mondatokra tagoltam.
2016. jan. 13. 10:34
5/6 Andizsuzsi válasza:
A mondatot nagybetűvel kezdjük, és mondatvégi írásjellel zárjuk. Ebből neked a kérdésben 1 van, 110 szóval. Ha ez neked tagolt, hát legyen. De ne csodálkozz, ha nem olvassák el.
6/6 A kérdező kommentje:
szerintetek abból lehet iszonyú konfliktus, hogy a tesómnak semmi haja sincs hozzám képest? ez konfliktusra okod adó különbség? :)
2016. jan. 13. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!