Valakinek van kedve eljönni velem ma társasjátékestre? (Bp)
Lesz ma egy ilyen társasozós esemény ami megtetszett este 6-11 között (tudom, tudom, a ma este azért elég közel van de most láttam meg hogy lesz ilyen, de már lehet veszett fejsze nyele a dolog így), és ugyan nem tudom mennyire bölcs dolog itt keresni erre valakit, de nincsen kedve valakinek eljönni velem?
Annyi kikötésem lenne hogy nyilván érdekeljenek a társasok, meg hogy lehetőleg 19-22 éves korú legyél, nem számít hogy fiú vagy lány.
Hogy megelőzzem a kérdést, nem, nem lány vagyok, és mindegy hogy te fiú vagy lány vagy.
Én magam nem vagyok nagy társasjátékfüggő, de a kedvencem a Carcassonne (tudom, elég béna 😅), de játszottam már ilyenekkel pl mint a Tokaidó, Mars terraformálása, Pandemic, és ezek tetszettek, de nyitott vagyok más játékokra, nem vagyok tájékozott kifejezetten a témában viszont, csak szimplán érdekel a téma.
17:30-ig dolgozom otthon, aztán mire elkészülök és beérek Budapestre már fél 7 van, az is a város széle, mire onnan elmegyek bárhova már késő van. Ez a home office átka, mindenki úgy odavan érte, pedig vannak rossz oldalai is, például ez.
Ezen kívül van még egy kis probléma, hogy a világ egyik legjelentéktelenebb dolgába kötsz bele, így meg nem fog menni akkor se ha találnék egy teleportot a kertkapuban.
Van jövő héten hétfőn is, illetve 2 hét múlva is (de az nekem már nem jó sajnos), azután nem tudom.
Szóval akkor inkább módosítanám jövő hét hétfőre a dolgot, mert ez így valóban túl hirtelen van.
Szerdán a Play Station-ban próbálok ki pár játékot,
délután 2-kor nyit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!