Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mennyivel lennék előbb ha...

Mennyivel lennék előbb ha lett volna már 1-2 barátnőm? 22F

Figyelt kérdés
Még nem volt barátnőm, de ha lett volna 1-2 akkor mennyivel lennék előrébb? Könnyebben menne már az ismerkedés? Meg sok jó élményben lett volna részem?
2022. nov. 8. 18:25
 1/9 anonim válasza:
Igen és nagyon sok jó élményben lett volna részed.
2022. nov. 8. 18:27
 2/9 anonim válasza:

Az önbizalmad megnőne mert egy olyan társadalomban élünk ahol az érték, ha dugtál már. Így könnyebb lenne azonosulni velük, tehát az önbizalom nőne.

Te döntsd el hogy ez mennyire értelmes dolog ezen rágódni

2022. nov. 8. 18:30
 3/9 anonim válasza:
Sokat jelent. Eleve 22 évesen már elvárás hogy legyen tapasztalatod kapcsolatok terén. Meg persze dugás terén is de az még talán a kisebb gond. És ezek az elvárások ahogy múlnak az évek csak nőnek és nőnek, te meg ott tartasz minden téren egy 13-14 éves szintjén. Ez semmiképp sem egészséges. Szerintem kapásból keress fel egy szakembert, mert ez már csak úgy magától nem fog megoldódni.
2022. nov. 8. 19:16
 4/9 anonim válasza:
igen, előnyben lennél, ez kétségtelen, de nem vagy elmaradva a dologgal, nem sok esély van rá, de lehet pont az első barátnőd lesz egész életedre a társad, ha meg nem, akkor már van egy kis tapasztalat, és később majd sikerül mással
2022. nov. 8. 19:22
 5/9 anonim válasza:
Szerintem előnybe lennél, de az is lehet, hogy így legalább megkímélted magad pár csalódástól.
2022. nov. 9. 06:02
 6/9 anonim válasza:
merre laksz? hogy nézel ki?
2022. nov. 12. 19:09
 7/9 anonim válasza:
Hol dolgozol most éppen.
2022. nov. 14. 22:02
 8/9 anonim válasza:
Akkor már nem gondolnád azt, hogy foga van a p.inának.
2022. dec. 17. 21:09
 9/9 anonim válasza:
Nekem volt pár menyasszonyom, mégsem érzem magam előrébb semmivel.
2022. dec. 19. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!