Lehetséges olyan barátokat találni, akiknek fontos a kapcsolatotok?
Biztos vannak, csak nyitott szemmel kell járni és nagyon sokszor kell újra kezdeni.. Sajnos ez ilyen. Nem szabad feladni. Lehet a 101. ember ( aki felé nyitsz ) lesz igazán jó barátod, de az is lehet, hogy csak az 507.
Ezt sajnos nem tudjuk. Valamilyen szinten kell hozzá szerencse is, de ha az érdeklődési köreidnek megfelelő helyen keresel, akkor szerintem előbb találsz ilyen embereket.
23F
Biztosan lehet, ha akarod.
Én nehezen engedek közel, de szinte azonnal el tudom engedni, ha úgy alakul.
Lehetséges, de nem könnyű. Nem állnak csak úgy sorba az ilyen emberek, és a barátkozás első szakaszaiban sok esetben nehéz megítélni hogy mennyire lesz tartós a barátság.
Ha van valami közös amit tudtok együtt csinálni, vagy beszélni róla, az segít fenntartani a kapcsolatot, ha alig van közös dolog akkor nehezebb, mert mindig kell valamit találni amit tudtok együtt csinálni, egyébként meg csak a mindennapi dolgokat megbeszélni néha elég hamar unalmassá válik, mindkét félnek.
Első válaszolóval egyetértek, nem tudhatod hányadjára találsz igazán jó barátot, és az érdeklődési köreidnek megfelelő helyeken keresgélj, ott jobbak az esélyeid, valószínű hogy hasonlóbb gondolkodású emberekre lelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!