Vannak itt 185 cm-nél magasabb fiúk?
Ha vannak, akkor szívesen beszélgetnék velük arról, hogy milyen az, mikor valaki magas. Mik a hátrányai, illetve előnyei?
Szóval várom a válaszokat, a perverzek, trollok, illetve a szimpla barmok kerüljenek! Köszi!
Én 185 vagyok.
Ismerek olyan srácot akinek még a válláig se érek. Elég nagy darab is. Nem kövér, inkább izmos.
Neki pl hát problémái vannak, meg panaszkodik rá, hogy pl fekvésnél is kicsi az ágy, a beltérrel is vannak bajok több helyen.
Nálam is meg van már az, hogy sok dolgot lefejelek éppen, pl pince lejáróknak a mennyezetét.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
3-as, sejtettem, hogy valami ilyesmi problémák lépnek elő. De azért valami előnye is van a magasságnak, tudnál rá példát mondani?
Én 180al is full káromkodásba török ki amikor anyuméknál lefejelem a pincében a dolgokat.
Szerintem a magasságnak előnye nem igazán van. Mint ahogy annak se ha valaki alacsony. Ez egyszerűen egy tulajdonság. Ahol esetleg a magasság előnyt jelenthet az a sport, pl kosárlabda.
A férfi nem 180nál kezdődik, még akkor sem ha a 178as magasságoddal ilyen problémáid vannak. Az egy dolog, hogy neked a 180 fölötti pasik jönnek be, de elég ellenszenves a kijelentésed. Kb mintha én azt mondanám, hogy a nő 170 centivel befejeződik.
Minap volt egy kérdés ahol a 190+ centis úriember magassarkús csajokat keresett. Szerintem Ő lesz a Te eseted, mert neki magasabb lány kellene.
Nade vissza a kérdéshez: szerintem az egészet csupán életkörülményekkel együtt lehetne jól kiértékelni. De az már bonyolult egy ilyen egyszerű kérdéshez.
189cm
25/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!