Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogy ismerhetném meg ? 22/N

Hogy ismerhetném meg ? 22/N

Figyelt kérdés

Van egy csávó, aki gyakran megy el a házunk előtt, gindolom errefelé lakik. Jó időben gyalog és biciklivel is látom , de mostanában kocsival jár.

Nagyon jóképű 35 körüli pasi, az a tipikus döglenek utána a nők alkat: izmos, magas, borostás, szóval tökéletes.

Annyit tudok róla, hogy tesi tanár, ugyanis láttam az egyik közepiskola honlapján.

Facen semmit se látni róla, ismerősnek se lehet jelölni, instája pedig nincs.

Hogy lehetne elérni? Nyáron láttam, hogy nézegetett engem, mikor haspolóba meg rövidnadrágban voltam, én is sportos, vékony vagyok. De valószínű minden nőt néz :(

Szóval ez semmit se jelent.

Azt sem tudom, hogy van e családja, bár mindig egyedül látom , szóval meglepődnék, ha lenne.

Mit gondoltok ?

2022. okt. 20. 10:37
1 2
 11/15 GFman válasza:
Pasiként írom, hogy szerintem nem gáz.A nőkre inkább jellemző, hogy egy ilyen szituban bunkón reagálnak!Ha normális, akkor tetszeni fog neki, hogy egy csinos nő megszólítja, lehet csak Te érzed gáznak a helyzetet, de Ő nem erre fog gondolni.Ha kapcsolatban van és hűséges, akkor reagálhat elutasítóan, de az meg nem a Te hibád.
2022. okt. 20. 13:02
 12/15 anonim válasza:
Amikor nyáron láttad, hogy nézeget téged, akkor nem köszönt rád? Vagy te neki? Egyébként szerintem sem volna gáz, ha pl sport témában vagy bármilyen más hétköznapi témával kapcsolatban megszólítanád. Nincs veszteni valód.
2022. okt. 20. 14:36
 13/15 anonim válasza:

Annyit elarulok bogaram, h

Ad1 nem csak teged hanem minden lanyt is nezeget úgy, 14eves kortol felfele (jo esetben)

Ad2 mindig van csaladjuk feleseg es gyerek is

Ad3 de emelett rendre kurogatjak a diakjaikat es aki epp utba esik, mert hidd el nem csak neked tetszik es aki olyanabb az ptoblema nelkul felajanlkozik flortol vele ha a tanatja ha nem, ha 20evvel fiatalabb ha csak 5

Ad4 ha csak nem egy dugastmmszeretot/kalandot akarsz kerüld, ha meg még is akkor meg konkretan mondd neki es megkapod...

2022. okt. 20. 14:45
 14/15 anonim válasza:
Nem lesz gáz. Kérdezz valamit. Lépj! Vagy nem lesz belőle semmi... Kerdezd meh, tud-e egy jó éttermet, kocsmát vagy akármit.
2022. okt. 20. 17:53
 15/15 DanielC válasza:
Nem gaz ha egyértelmű. Kerdezz valamit a sportrol vagy a konditerem dolog se rossz. De hat tanar akkor jol tud dumalni, es aki jol tud dumalni, annak van nagy valoszinüseggel baratnöje/felesege. De attol meg szoba allhatsz vele.
2022. okt. 20. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!