Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogy ismerhetném meg ? 22/N

Hogy ismerhetném meg ? 22/N

Figyelt kérdés

Van egy csávó, aki gyakran megy el a házunk előtt, gindolom errefelé lakik. Jó időben gyalog és biciklivel is látom , de mostanában kocsival jár.

Nagyon jóképű 35 körüli pasi, az a tipikus döglenek utána a nők alkat: izmos, magas, borostás, szóval tökéletes.

Annyit tudok róla, hogy tesi tanár, ugyanis láttam az egyik közepiskola honlapján.

Facen semmit se látni róla, ismerősnek se lehet jelölni, instája pedig nincs.

Hogy lehetne elérni? Nyáron láttam, hogy nézegetett engem, mikor haspolóba meg rövidnadrágban voltam, én is sportos, vékony vagyok. De valószínű minden nőt néz :(

Szóval ez semmit se jelent.

Azt sem tudom, hogy van e családja, bár mindig egyedül látom , szóval meglepődnék, ha lenne.

Mit gondoltok ?

2022. okt. 20. 10:37
1 2
 1/15 anonim válasza:
Elétoppansz, s kérdezel valamit... Onnan hajrá! Akár testedzési tanács, akár egy kis kerti segítség.
2022. okt. 20. 10:40
 2/15 A kérdező kommentje:

De tök gáz idegen elé beállni és kérdezni.

Mit kérdezzek amitől nem néz idiótának?

2022. okt. 20. 10:44
 3/15 anonim válasza:
"Bocs, elejtettem a kulcsomat, segítenél megtalálni? Itt van valahol a fűben"
2022. okt. 20. 10:55
 4/15 GFman válasza:
Pont arról kérdezd amit tudsz róla: pl. tudod, hogy sportos, izmos, akkor lehet jár konditerembe is.Kérdezz rá, hogy nem tud-e egy jó helyet ahol lehet edzeni, mert téged érdekelne. Ha meg azt mondja, hogy nem tud, akkor jöhetsz a másik verzióval: "Kár!Látszik, hogy sportos vagy azért gondoltam, hogy Te biztos ismersz egy jó fitnesztermet" Ha erre nem reagál semmi pozitívat, vagy nem lendül tovább a beszélgetés, akkor....
2022. okt. 20. 11:07
 5/15 anonim válasza:
Iratkozz be az iskolába.
2022. okt. 20. 11:14
 6/15 anonim válasza:
A csávó full gáz lehet, a borostás izmos már alapból leírja, hogy csak a szakmunkás lányok és romák körében lesz népszerű, biciklivel meg férfi nem jár. Se autóval városon belül, amikor gyalog is látod azon az útvonalon.
2022. okt. 20. 11:21
 7/15 A kérdező kommentje:

Kis városban élünk, tehát csak 1 konditerem van.

6! Ekkora hülyeséget 🤣🤣🤣

2022. okt. 20. 11:23
 8/15 GFman válasza:
Tök mindegy, hogy 1 konditerem van.Akkor meg megkérdezed, hogy járt-e már ott, szerinte jó hely-e vagy nem.....Ha nem jár oda, akkor is mehet 2. verziónak, amit korábban írtam.
2022. okt. 20. 11:47
 9/15 A kérdező kommentje:
De nem tűnök gáznak ?egyértelmű lesz neki, hogy fel akarom szedni, nem ?
2022. okt. 20. 12:15
 10/15 Camorri válasza:

Ha a férfinak tetszik meg valaki ismeretlen akkor odamegy és beszédbe elegyedik. Miért lenne gáz csak úgy odamenni?

Ha nagyon kell valami indok, akkor csinálj valami könnyen megjavítható dolgot: pl villanykörtét kicsit kicsavarod és dobd be a segítségre szoruló kislányt. Aztán ha segít, akkor mondhatod hogy egyszer megihatnánk valamit, vagy hasonló.

2022. okt. 20. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!