Hogy ismerhetném meg ? 22/N
Van egy csávó, aki gyakran megy el a házunk előtt, gindolom errefelé lakik. Jó időben gyalog és biciklivel is látom , de mostanában kocsival jár.
Nagyon jóképű 35 körüli pasi, az a tipikus döglenek utána a nők alkat: izmos, magas, borostás, szóval tökéletes.
Annyit tudok róla, hogy tesi tanár, ugyanis láttam az egyik közepiskola honlapján.
Facen semmit se látni róla, ismerősnek se lehet jelölni, instája pedig nincs.
Hogy lehetne elérni? Nyáron láttam, hogy nézegetett engem, mikor haspolóba meg rövidnadrágban voltam, én is sportos, vékony vagyok. De valószínű minden nőt néz :(
Szóval ez semmit se jelent.
Azt sem tudom, hogy van e családja, bár mindig egyedül látom , szóval meglepődnék, ha lenne.
Mit gondoltok ?
De tök gáz idegen elé beállni és kérdezni.
Mit kérdezzek amitől nem néz idiótának?
Kis városban élünk, tehát csak 1 konditerem van.
6! Ekkora hülyeséget 🤣🤣🤣
Ha a férfinak tetszik meg valaki ismeretlen akkor odamegy és beszédbe elegyedik. Miért lenne gáz csak úgy odamenni?
Ha nagyon kell valami indok, akkor csinálj valami könnyen megjavítható dolgot: pl villanykörtét kicsit kicsavarod és dobd be a segítségre szoruló kislányt. Aztán ha segít, akkor mondhatod hogy egyszer megihatnánk valamit, vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!