Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt, akik nagyon...

Vannak itt, akik nagyon értenek a különböző filozófiákhoz, vallásokhoz, eredetmítoszokhoz, mitológiákhoz, vallásos látomásokhoz, próféciákhoz? Ha igen, írjatok?!

Figyelt kérdés

2022. szept. 26. 22:36
 1/8 anonim válasza:
Mi a kérdés?
2022. szept. 26. 22:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Van-e olyan ősi leírás, amelyben említenek olyat, hogy lehet olyan "lélek" vagy "szellem" vagy égi lény, aki ha megtestesül a Föld bolygón és lehetősége van istenszülővé válni, de ezt nem tudja magáról, a sötét oldal megkörnyékezi és öntudatlanságában végül démonoknak ad életet?
2022. szept. 26. 22:42
 3/8 anonim válasza:

Húha, ez elég konkrétnak hangzik:D

Én nem ismerek ilyesmit, bár nem is vallom magam a terület professzorának:D

2022. szept. 26. 22:49
 4/8 anonim válasza:
Itt minden 2. ember :D
2022. szept. 26. 23:07
 5/8 anonim válasza:
Nem tudom mit szedsz, de kerek belole. Kreativ mitoszokat lehetne gyartani az otleteidbol :D
2022. szept. 26. 23:24
 6/8 anonim válasza:

Egyébként ja, ha van még ilyen ötleted, vagy meg tudod jelölni honnan szedted az ötletet, oszd már meg!

Asztali szerepjátékoz lopnám kalandsztorinak:D

2022. szept. 26. 23:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Meditáció félében észleltem. Nyugodtan vidd az ötletet. :)
2022. szept. 27. 03:59
 8/8 A kérdező kommentje:

#5, #6. Amúgy van még tovább és tényleg nagyon érdekes. Csak egy részt ragadtam ki, nem is gondoltam, hogy eme rövid részlet így megmozgatja majd a fantáziátokat.

A történet tényleg sci-fibe illő.

Van eleje is, közepe - és a vége még nem biztos.

Ha ez a kis részlet ennyire megtetszett, az egész sztori még jobban bejönne.

Sajnos mostanában nem lesz időm leírni, pedig tényleg érdemes lenne.

2022. szept. 27. 06:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!