Az intelligencia vonzó?
Sokszor hallottam már, hogy emberek mondtak ilyesmit, vagy ehhez hasonlót, de még soha nem láttam, hogy valóban így is gondolták volna. Nem találkoztam még olyan esettel, aki konkrétan vonzónak tartotta volna azt, ha valaki alapvetően intelligens. Persze azok a srácok, akik intelligensek és mellette sportosak és úgy néznek ki mint egy görög félisten, azok tényleg könnyen találnak lányokat, de ott se hiszem, hogy pont az intelligencia miatt. Egy átlagos kinézetű srác aki intelligens szerintem elfelejtheti, hogy nála ilyesmi történne bármikor.
Szerintetek vonzó az intelligencia?
Nem.
Legyen kigyúrva, fizesse a piámat, és dugjon meg úgy, hogy remegjen a lábam utána még fél órával is.
A görnyedthátú szemüveges okoskák nem esnek ebbe a csoportba. Meg miről beszélgessek velük? A Higgs-bozonok szuperritka müon bomlásáról? Az ki a fenét érdekel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!