Feederism, hízás iránti érdeklődők, ti hogy találjátok meg az ilyen kérdéseket, és így egymást a gyakorin?
Néha beírom a keresőbe az ismert kulcsszavakat, hogy hízlalás, feedee, feeder, feederism, és ledöbbent, hogy az aznap kiírt kérdésre érkezik minimum 3-4 válasz olyan embertől, aki csinálja ezt.
Ilyen sok embernek van ilyen fétise, vagy csak ügyesen kerestek?
En is így szoktam, kulcsszavakat irok a keresőbe és viszonylag sok ilyen kérdést talalok. Szerintem sok ilyen beállítottságú ember van itt gyakorin, nem olyan könnyű oket megtalálni de nem lehetetlen.
De en is ilyen hajlamú vagyok, 23 éves no, 2 éve hizok és lassan elérem a 140 kgt, imádok hizni. Nekem is lehet irni, szivesen beszelgetek ilyen témáról!
Nekem be vannak téve kulcsszavak a kedvencek közé. Így nyomonkövetem ha van új kérdés. De szerintem csalóka. Le merném fogadni, hogy van kb 10-15 ember ilyen érdeklődéssel aki rendszeresen látogatja az oldalt és kiírja ezeket a kérdéseket. Sokszor ugyanazokba a nevekbe botlok bele. Pl ha te írnál nekem privátot, gyanítom hogy már beszéltünk XD
Mindenesetre mindig kíváncsi vagyok az új emberekre, vagy azokra akik először hallanak erről és kíváncsiak ahelyett, hogy azonnal felháborodnának. Szóval írhat bárki. Te is, kérdező :D
én ajánlom amugy a tindert
Exemet ott ismertem meg és már biojábol láttam hogy hajlana a feedeségre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!