Mit gondoltok? Szerintetek vannak itt olyan fiuk/lányok akiket érdekel ez a feedee/feedeer téma? És lehet normálisan beszélgetni velük?
Ha van írjatok nyugodtan. Én tényleg szeretnék végre normálisan beszélgetni ezekről valakivel:)
Én lány vagyok, 22 éves és kövér:)
Én 5-6 éve vágtam bele 72kg-osan. Azóta sokszor voltam lent és fent, de most 112kg körül vagyok. Cél még nagyon messze sajnos.
30f
Szia
Engem érdekel mint két oldal bár feedeséget egyedül annyira lehet nem próbálnám.
És egyébként igen vagyunk páran (:
25 éves feedee sràc vagyok, 1.73 magas és 153kg. Szeretnék legalàbb 200kg lenni.
Te egyébként hàny kiló vagy és mennyi a célod?
Lehet hogy azért, mert anyám a kövérség szövődményei miatt hunyt el legalább 20 évvel korábban, mint ameddig élhetett volna, de engem nagyon tudnak triggerelni ezek a kérdések.
Elmagyarázná valaki, hogy mi a francért akarjátok magatokat vágósúlyig hízlalni? Az emberek többségéből undort vált ki és egészségtelen is. Nektek miért vonzó ez?
Én is ilyet keresek 😊 csak sajna nincs sok ember én 180cm 110kg vagyok 1 éve híztam meg 80 kilóról
😄 20/F
Ugyan én nem direkt híztam meg, csak a lustaság, meg a nem túl jó gének. De főleg a lustaság. Hízni nem tervezek, fogynom kellene inkább, de a fent említett lustaság miatt az nem megy. De aki gondolja, nyugodtan írjon, beszélgethetünk.
27/F ~195cm ~240kg
Ha teveszed a kaját, megetethetsz napi 3-4x.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!