Beszélgetne valaki, aki szándékosan hízna kövér(ebb)re?
Mi a motivációtok? Csak gondolkodtok rajta vagy már csináltátok? Mennyi lenne a cél?
Átlagos, kicsit pocakos srác vagyok, és régóta kísértés, hogy "felfújjam" magam. Mindig meg tudtam állni, de folyton felmerül a téma...
Értem, hogy erre kattantál, de minden tekintetben egészségtelen. Ha teheted, válassz valami masik fétist, biztos talalsz egyet, ami ugyanúgy izgalmas, de nem árt.
És "onnan" nehéz visszajönni, különösen, ha elmúlik a fiatalságod.
Én is ilyen vagyok. Gainer.
Pár éve 72kg voltam most 115kg. Célom 160-180kg lenne.
Tudom, hogy egészségtelen. De akkor is ez vonz és szeretném megélni.
Rengeteg hozzánk hasonló ember van. A grommr oldal például ilyen. Érdemes felnézni.
31f
Oké, nem írok többet ezután, de a 160-180 kiló már a belső szerveken és a lözérzeten kívül már az ízületeket is komolyan megterheli, ezért pl sportolni sem tudsz majd, hogy lefogyj.
Mintha valaki azért kezdene drodgozni, hogy néhany év alatt tönkre tegye magat. Ne hülyéskedj!
160-180 kg még messze nem ágyhoz kötött.
Miért ne lehetne sportolni ha valaki akar?
Ismerek olyan külföldi srácokat, hogy közel 200kg-osak és nem izomból, mert ránézel és hurkás, lötyi. Viszont olyan szaltókat csinál, hogy tátva marad a szád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!