Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok,szoktatok itt is...

Lányok,szoktatok itt is ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor komoly is alakult,vagy csak kaland?Kort is légyszi.
2022. aug. 18. 02:10
 1/10 anonim válasza:
Kizárt. Az a stílus, amit itt adnak elő a pasik privátban, nem az én szintem.
2022. aug. 18. 02:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Ennyi parasztot fogtál itt ki?
2022. aug. 18. 02:18
 3/10 anonim válasza:
Nem. Ide olyan dolgokat írnak az emberek, amiket nem szeretének, hogy az ismerőseik tudjanak róluk. Ezért ha innen ismersz meg valakit, már kínos.
2022. aug. 18. 02:38
 4/10 anonim válasza:

Nem. Ez nekem valahol egyfajta "szabály". Nem talizok, képcserézek, videóhívásozok anonim chatoldalakon összeszedett random emberekkel.

Voltak furi tapasztalataim, bár nekem szerencsére nem lett bajom belőle, de sajnos ismerek olyat aki nagyon ráfázott.

Szóval ja.

Casually beszélgetni/szórakozni vagyok itt és azt szívesen csinálom is de úgymond ennyi és nem több. Nem véletlenül nem válaszolok pl. a társkeresés kategóriába.

2022. aug. 18. 02:40
 5/10 anonim válasza:
Nem szoktam.
2022. aug. 18. 06:26
 6/10 anonim válasza:

Senki nem ismerkedik, de mégis itt vannak az ismerkedés kategóriában.

Csajok, hogy van ez? 😅😅

2022. aug. 18. 08:20
 7/10 anonim válasza:
Úgy, hogy ez a kérdés csak most lett átrakva az ismerkedés kategóriába, a szexualitásból.
2022. aug. 18. 08:24
 8/10 anonim válasza:

Tudom hogy csajoknak szól a kérdés... De én se szívesen osztok meg magamról bármit, mivel a hölgyek nagy százaléka teljesen beteg mentálisan vagy csak szimplán nem normális. 5 évvel ezelőtt megadtam a számom egy hölgynek majd pár nap elteltével Viberen meztelen maszturbációs videókat küldött nekem. Egyáltalán nem tetszett a hölgy mivel eléggé nem az én esetem, de néha jót eldumáltunk azért is adtam meg neki. A másik emlékezetes az volt mikor valami démon vagy sátán idézést csinált és azt mondta hogy most rám szabadítja a démonokat.(ezt videóbeszélgetésbe messengeren) 😆 Nem mondom hogy nincsenek normális emberek itt csak a szűrni kell őket rendesen.

24F

2022. aug. 20. 00:08
 9/10 Camorri válasza:

És mi van, ha pl az egyik illető, direkt nem állítja be az anonym nevet, és nem is egy véletlenszerű nevet ad meg, hanem egy olyat, amit a neten mindenhol használ, emiatt lényegében megtalálható az a személy.

Magyarán nem bújik az anonymus maszk mögé. Azok valamennyire nagyobb bizalmat sugároznak? Vagy azok is egy kaptafára készült emberek?

Ki hogy gondolja?

2022. szept. 14. 12:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Vannak itt normálisak is.
2022. szept. 21. 21:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!