Közös utazás? Random utazás idén nyáron??
Nincs kedve valakinek velem utazni idén nyáron? Sajnos a szüleim nem akarnak már utazni, nekem meg nincs kivel. Pénzügyileg támogatnak, csak kedvük nincs ehhez. Valaki? Ország nem számít. Lehetsz fiú vagy lány, nem számít.
Egy fiatal egyetemista leányzó
Egyszer kírtam itt egy incel kérdést magamról. Erre egy csaj random rám ír, hogy volna-e kedvem utazni vele, mert mégis csak férfi vagyok, úgy biztonságosabb, és közben meg biztos nem mozdulnék rá. 🤣
Bánom, hogy nem mondtam igent.
14/kérdező:
Sokan nem hogy írnak, de járnak ekkora korkülönbséggel. Van egy pár 20-on éves, akiknek belefér, illetve nem számít annyira. Szerintem is sok ez a különbség és Te nagyon nem ilyen vagy, viszont - kicsit megvédve őket - ezt ők nem tudhatták. Javaslom, hogy adjál meg (most vagy legközelebb) egy korhatárt vagy egy tóltól-tólig skálát, mely között a jelentkezőket várod. Ezzel talán elkerülhetőek ezek a félreértések. :)
Nézd, ha valóban csak útitársat keres az ember, szerintem ezzel semmi probléma sincs. Különösen, hogy nem írtál életkori elvárásokat.
47 éves nő vagyok, hidd el, nem olyan könnyű a saját generációmban útitársat találni. Vagy elég szabadsága nincs az embereknek, vagy pénze, vagy még túl fiatalok a gyerekeik, hogy nélkülük elmehessenek, vagy egyszerűen más érdekli őket. Ezért én a kortársaim mellett már utaztam egyedül, barátaim gyerekével, illetve olyan fiatalemberrel is, akivel közösen írtam egy cikket, de amúgy az anyja lehetnék. Sőt, részben internetes fórumokon megismert emberekkel fedeztem fel Japánt. Ha ez Neked undorító, és beteg állatnak tartasz, inkább szerintem Veled van a gond.
A 16-os folytatása:
Ráadásul ezt írtad: "Sajnos a szüleim nem akarnak már utazni, nekem meg nincs kivel.", így nem tartottam kizártnak, hogy a szüleid generációja szóbajöhet, főleg, hogy a desztináció és a leendő útitárs neme tekintetében is rugalmasnak tűntél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!