Segítség! Melyik csajjal utaztam Budapest-Szeged vonatjáraton akivel többször is szemeztünk?
Hogy tudnám kideríteni, hogy ki volt az a csaj aki 2021.01.13 17:00 órakor 21-es kocsiban voltunk (IC) Szeged irányába haladó vonaton utaztam vele.
Mondom az infókat. Mind ketten Budapesten szálltunk fel a vonatra (Én a Nyugatiból.)
Szembe ültünk egymással, de volt köztünk még egy sor szék. Össze volt kötve a haja ami barna színű volt középen elválasztva. Evett a vonaton valami apróságot, és utána HEll energia italt ivott. Kék farmernadrág volta rajta, és ilyen kötött jellegű pulóver volt rajta ami inkább csak bolyhos volt. Kék színű volt, de az is lehet lila volta. Arcára és a szemeire koncentráltam. Ő Szegedre utazott (szerintem) Egyetemista lehetett mert tanult is a vonaton.
És a legfontosabb, hogy nagyon szép csaj!
Rólam: Világos kék farmar volt rajtam és fekete Devergo póló. Sötét barna bezselézett hajjal. Kiskunfélegyházán szálltam le. Budapesttől Kiskunfélegyházáig nagyon sokszor össze akadt a tekintetünk, nagyok sokat belenéztünk egymás szemébe. Azt nem tudom eldönteni, hogy neki ez tulajdonképpen jól esett, vagy zavart-e, vagy teljesen hidegen hagyta ez a szemezés dolog.
Igazából nem szeretnék tőle semmi komolyat Tőle mert picit idősebb is vagyok. (nem nagyon)
Meg gondolom neki csak van párja. Csak kicsit dumálni vele.
És most gondolom, hogy jönnek a kérdések, hogy miért nem mentem oda hozzá.
Nos, mindig ültek mellette és véletlen sem akartam kellemetlen helyzetbe hozni mert lehet ő ezt nem is szemezésnek vette. Magamat sem akartam kellemetlen helyzetbe hozni. És tényleg nem tudom eldönteni én most szimpatikus voltam-e neki. Vagy lehet, hogy pont idegesítettem.
Tényleg nem akarok semmit Tőle mert nem hiszem ilyen pasit akarni mint én. Tényleg csak kicsit beszélni szerettem volna vele.
Nem hiszem, hogy ez eljut hozzá, vagy ha el is jut hozzá és nem reagálna rá akkor annyit üzennék neki, hogy köszönöm ezt az utazást!
Szia!
Őszintén drukkolok, hogy sikerrel járj kérdező! :)
Rendes férfi vagy, hogy nem tepersz le kelletlenül egy fiatal lányt... valaki csak segíteni fog rajtam kívül, hogy megtaláld a hölgyet!
Én mindössze a "nyitó beszéd"-re vállalkoztam itt, anonim módon.
Köszönöm!
Igen, szerintem eléggé kellemetlen lett volna szegénynek mert IC-n amúgy is nagy a csönd. Meg ha nem jöttem volna be neki és úgy küld el akkor meg nekem is az lett volna. Másik az, hogy idegen ember ült mellette így még kellemetlenebb lett volna neki. Mint egyedül.
Egyébként nagyon aranyos, szép lány volt.
#2 a felhasználói neved a kérdéshez és a válaszod iszonyatosan passzol, jót nevettem, köszi! :D
Gyengébbek kedvéért:
"Melyik csajjal utaztam Budapest-Szeged vonatjáraton akivel többször is szemeztünk?"
honnantudhatnám:
"Átadom neki, ha esetleg összefutok vele."
Másfelől a "csaj" kifejezés normáliséknál nem okés a nőre nézve... Haverok között felvágosdiból elmegy, de tiszteletlen.
Amúgy meg ez a vonat elment.
Tudom, hogy elment. Egyébként azért használtam "csaj" szót mert az fiatalos. Tisztában vagyok vele amit mondasz, és egyet is értek.
És tényleg nem akartam tiszteletlen lenni vagy ilyesmi. Csaj olyan fiatalosnak csengő szó azért használtam. Egyét értek veled.
Nem engem keresel? :)
Én is ezen az IC-n utaztam, ebben az időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!