Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Segítség! Melyik csajjal...

Segítség! Melyik csajjal utaztam Budapest-Szeged vonatjáraton akivel többször is szemeztünk?

Figyelt kérdés

Hogy tudnám kideríteni, hogy ki volt az a csaj aki 2021.01.13 17:00 órakor 21-es kocsiban voltunk (IC) Szeged irányába haladó vonaton utaztam vele.

Mondom az infókat. Mind ketten Budapesten szálltunk fel a vonatra (Én a Nyugatiból.)

Szembe ültünk egymással, de volt köztünk még egy sor szék. Össze volt kötve a haja ami barna színű volt középen elválasztva. Evett a vonaton valami apróságot, és utána HEll energia italt ivott. Kék farmernadrág volta rajta, és ilyen kötött jellegű pulóver volt rajta ami inkább csak bolyhos volt. Kék színű volt, de az is lehet lila volta. Arcára és a szemeire koncentráltam. Ő Szegedre utazott (szerintem) Egyetemista lehetett mert tanult is a vonaton.

És a legfontosabb, hogy nagyon szép csaj!

Rólam: Világos kék farmar volt rajtam és fekete Devergo póló. Sötét barna bezselézett hajjal. Kiskunfélegyházán szálltam le. Budapesttől Kiskunfélegyházáig nagyon sokszor össze akadt a tekintetünk, nagyok sokat belenéztünk egymás szemébe. Azt nem tudom eldönteni, hogy neki ez tulajdonképpen jól esett, vagy zavart-e, vagy teljesen hidegen hagyta ez a szemezés dolog.

Igazából nem szeretnék tőle semmi komolyat Tőle mert picit idősebb is vagyok. (nem nagyon)

Meg gondolom neki csak van párja. Csak kicsit dumálni vele.

És most gondolom, hogy jönnek a kérdések, hogy miért nem mentem oda hozzá.

Nos, mindig ültek mellette és véletlen sem akartam kellemetlen helyzetbe hozni mert lehet ő ezt nem is szemezésnek vette. Magamat sem akartam kellemetlen helyzetbe hozni. És tényleg nem tudom eldönteni én most szimpatikus voltam-e neki. Vagy lehet, hogy pont idegesítettem.

Tényleg nem akarok semmit Tőle mert nem hiszem ilyen pasit akarni mint én. Tényleg csak kicsit beszélni szerettem volna vele.

Nem hiszem, hogy ez eljut hozzá, vagy ha el is jut hozzá és nem reagálna rá akkor annyit üzennék neki, hogy köszönöm ezt az utazást!

Szia!

2022. jan. 14. 08:55
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Én is jártam így még az ősz elején. Utaztam haza, egyik nagyvárosban felszallt az ic-re egy nagyon szimpatikus lány. Ugyan ott szállt le mint én, még vásárolni is ugyan oda ment, csak nem volt bátorságom leszolitani.. Utána nagyon bántam, minden alkalommal (2hetente kb) amikor utaztam haza ugyan abban az időpontban, ugyan azzal a vonattal mentem, de sosem találkoztam vele.

Sikerült azóta megtalálni?

2022. febr. 4. 13:52
 22/25 anonim válasza:
Ezt lefelejtettem: a szemezgetes ott is megvolt, mosolygott is, de végül valamiért mégse léptem. És már nagyon bánom
2022. febr. 4. 13:55
 23/25 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi. De már elengedtem. Ezért van az, hogy MINDIG meg kell ragadni az alkalmat.
2022. febr. 4. 14:02
 24/25 anonim válasza:
Ohh ezek az IC-k. Anno pont Szeged-Budapest vonalon én is belefutottam egy szép lányba. Épp sírt a palija miatt, mert búcsúzott tőle. Én meg az aktuális barátnőmtől micsoda véletlen.. Aztán megöleltem, megpusziltam vigasztaltam. Kért hogy üljek mellé. Beszélgettünk sokat, aztán megadta a Facebookon a nevét. Bejelöltem de aztán mégsem írtam neki sosem. Láttam milyen jól elvannak a képeken a párjával és megszólalt a lelkiismeretem. Valószínű neki is, mert pár hónap után törölt. Akkor voltam 20éves. Most 26évesen már nem olyan tiszta a lelkem, úgyhogy szerintem máshogy cselekednék. Tök szép volt.
2022. febr. 25. 10:08
 25/25 anonim válasza:
Beszélgess vele de az utazással kapcsolatban pl:bocs ha zavarlak de tudod hogy megy e mentesítő járat xy városba?
2023. jan. 9. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!