Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Segítség! Melyik csajjal...

Segítség! Melyik csajjal utaztam Budapest-Szeged vonatjáraton akivel többször is szemeztünk?

Figyelt kérdés

Hogy tudnám kideríteni, hogy ki volt az a csaj aki 2021.01.13 17:00 órakor 21-es kocsiban voltunk (IC) Szeged irányába haladó vonaton utaztam vele.

Mondom az infókat. Mind ketten Budapesten szálltunk fel a vonatra (Én a Nyugatiból.)

Szembe ültünk egymással, de volt köztünk még egy sor szék. Össze volt kötve a haja ami barna színű volt középen elválasztva. Evett a vonaton valami apróságot, és utána HEll energia italt ivott. Kék farmernadrág volta rajta, és ilyen kötött jellegű pulóver volt rajta ami inkább csak bolyhos volt. Kék színű volt, de az is lehet lila volta. Arcára és a szemeire koncentráltam. Ő Szegedre utazott (szerintem) Egyetemista lehetett mert tanult is a vonaton.

És a legfontosabb, hogy nagyon szép csaj!

Rólam: Világos kék farmar volt rajtam és fekete Devergo póló. Sötét barna bezselézett hajjal. Kiskunfélegyházán szálltam le. Budapesttől Kiskunfélegyházáig nagyon sokszor össze akadt a tekintetünk, nagyok sokat belenéztünk egymás szemébe. Azt nem tudom eldönteni, hogy neki ez tulajdonképpen jól esett, vagy zavart-e, vagy teljesen hidegen hagyta ez a szemezés dolog.

Igazából nem szeretnék tőle semmi komolyat Tőle mert picit idősebb is vagyok. (nem nagyon)

Meg gondolom neki csak van párja. Csak kicsit dumálni vele.

És most gondolom, hogy jönnek a kérdések, hogy miért nem mentem oda hozzá.

Nos, mindig ültek mellette és véletlen sem akartam kellemetlen helyzetbe hozni mert lehet ő ezt nem is szemezésnek vette. Magamat sem akartam kellemetlen helyzetbe hozni. És tényleg nem tudom eldönteni én most szimpatikus voltam-e neki. Vagy lehet, hogy pont idegesítettem.

Tényleg nem akarok semmit Tőle mert nem hiszem ilyen pasit akarni mint én. Tényleg csak kicsit beszélni szerettem volna vele.

Nem hiszem, hogy ez eljut hozzá, vagy ha el is jut hozzá és nem reagálna rá akkor annyit üzennék neki, hogy köszönöm ezt az utazást!

Szia!

2022. jan. 14. 08:55
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
8-as dehogy vagyok én vén. Jézusom! Kéjenc? Írtam is egy szóval is, hogy akarok valami hosszútávút?
2022. jan. 14. 13:48
 12/25 anonim válasza:
Ja, csak arra az öt percre kellenék, akkor bocsi, nem én voltam!
2022. jan. 14. 14:34
 13/25 anonim válasza:
Szemelyesen miert nem mentel oda hozza? Vicc vagy
2022. jan. 14. 16:12
 14/25 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy mért érdemeltem ki, hogy mindenki ellenem fordult.

Ahelyett, hogy segítenétek nekem egy Facbook-os megosztásban, egy szegedi-egyetemisták zárt csoportba megosztani mert biztos vannak itt egyetemisták vagy aki benne vannak ebbe a csoportba és hamarabb eljutna ehhez a hölgyhöz ez. Inkább támadtok....

12-es nem hinném, hogy Te lennél ez a nő. Ez a "csak arra az öt percre kellenék" Nem hinném, hogy az a nő ilyen feltételezne rólam.

És ha arra az öt percre kellene az a hölgy akkor higgyétek el, hogy úgy meg csőrném-csavarnám a szavakat/mondatokat, hogy elhitessem vele hogy komolya kapcsolatot akarok vele. Én őszintén írtam, hogy beszélgetni/ismerkedni szeretnék, de most már lassan csak "szerettem volna" vele, mert csökkenek az esélyek. Így is nagyon kevés % esélyét láttam hogy tudok vele kommunikálni kb 25% esélyt tippeltem. De mivel Ti ellenem fordítsátok őt (ha véletlen is ide keveredne) azzal, hogy biztos vén kiéhezett vagyok. Biztos 5 perces dolgot terveztem vele. Ezeket elolvasva lehet elbizonytalanítsátok. Az esélyeim csökkenek 10%-ra..

Elég érdekes attitűd, hogy támadtok alaptalanul.

1-es hozzászólónak meg köszönöm szépen a pozitív kommentent, és azoknak is akik segítettek.

Akár mi is lesz a vége, Én örülök, hogy megbabonázott a szemeivel!

Sziasztok!

2022. jan. 14. 18:51
 15/25 anonim válasza:

Ha egyetemista, valószínűleg többször jár ezzel a vonattal.

Próbálj meg párszor ugyanezzel a vonattal menni, hátha ott lesz megint.:)

2022. jan. 14. 19:12
 16/25 anonim válasza:

Íme, a válaszom. Soha nem értem meg, miért ír ki anonim oldalra kérdést, ha aztán önellentmondásokba keveredik:

"Igazából nem szeretnék tőle semmi komolyat Tőle"

"Tényleg nem akarok semmit Tőle"

2022. jan. 14. 19:21
 17/25 anonim válasza:
Hát, ha a nyelvtanod is meglátja, az a kis esély is elszáll, hidd el!
2022. jan. 14. 19:23
 18/25 A kérdező kommentje:

16-os, lehet félre érthető voltam. Nem akartam itt egyből párkapcsolatokkal támadni vagy ilyesmi. A célom az lett volna kicsit beszélgetni vele ismerkedni. (persze, ha ő is nyitott rá)

Igazából azt se tudom, hogy szimpatikus vagyok számára. Az is lehet már itt volt és olvasta a kiírást és a kommenteket és fogja a fejét, hogy milyen idióta ez a csávó.. Nem tudom!

De már nem csak az Ő kedvét veszitek el, hanem már lassan az enyémet is. Mert már ez ciki kategória amit Ti műveltek.

Arra is rájöttem, hogy lehető legrosszabb oldalra jöttem segítségért.

Sziasztok!

2022. jan. 14. 19:35
 19/25 anonim válasza:

A ciki az csakis te vagy.

Különben meg, szia!

2022. jan. 14. 19:43
 20/25 anonim válasza:

Emlékszel még az "orrodat is TISZTITSA" reklámra? Ez jutott eszembe a nyelvtanodról.

Általános negyedikben buknod kellett volna, max gyenge kettes.

Persze ha nyelvtan korrepetálást szeretnél, de arra nem kell, hogy szép és fiatal legyen, meg hogy szemezni meg pláne.

Na ugyan, mesélj, mit mondanál neki, és mit akarnál tőle, ha jelentkezne?! :D

25%...

Nélkülünk is 0,00025% esélyed volt, a csökkenést meg elintézted magadnak..

2022. jan. 14. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!