Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nő, Hölgy Eljönnél velem...

Nő, Hölgy Eljönnél velem Máltára, vagy egyéb szigetre 1-2 hétre feltöltődni és megtisztulni?

Figyelt kérdés
Járnánk, amerre visz a lábunk. Ennénk azt, amihez hozzá jutunk. Ott aludnánk, ahol arra képesek vagyunk. Szeretnék társaságot ehhez a tengerpartmenti filozofikus tanításhoz.

2022. ápr. 2. 11:35
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
Nem.
2022. ápr. 2. 11:42
 2/25 anonim válasza:
ehhez miért kell nő? szerintem szexelni akarsz, nem megtisztulni, bármit is jelentsen az
2022. ápr. 2. 11:43
 3/25 A kérdező kommentje:
A megtisztulás annyit tesz, hogy az első két hozzászóló mérgező hozzáállás típusai megszűnnének létezni az Életemben, mert a Tengeri séta kitisztítja a fejet a károsgondolatoktól. Hogyha nem egyértelmű, hogy miért keres egy férfi Női társaságot, akkor csak lengedezzetek a homoszexualitásban felebarátaim. Komolyan mondom, hogy iszonyat csalódás vagytok szerintem Isten szemszögéből is.
2022. ápr. 2. 11:48
 4/25 anonim válasza:
😃😃😃😃 én egyedül mennék. de veled biztos nem. mondjuk én megyek is. bár simán csak kikapcsolódni, nem "megtisztulni". a hülyéket minden nap igyekszem kizárni az életemből, nem kell hozzá Málta sem.
2022. ápr. 2. 11:56
 5/25 anonim válasza:
Jézusom, biztosan nem.
2022. ápr. 2. 12:44
 6/25 anonim válasza:
Azt kérdezted hogy mennénk-e. Erre egy teljesen normális válasz az, hogy nem. Te lehetsz az a tipikus "nice guy", aki siránkozik hogy az olyan kedves srácok nem kellenek senkinek, mint mondjuk ő, aztán ha visszautasítják akkor minden nő egyből k*rva, és ha elborultabb, még fenyegeti, zaklatja is a nőket utána.
2022. ápr. 2. 13:17
 7/25 anonim válasza:
Transz nő is érdekel?
2022. ápr. 2. 13:17
 8/25 anonim válasza:
" Komolyan mondom, hogy iszonyat csalódás vagytok szerintem Isten szemszögéből is." Te már csak tudod!!!!! Na meg megmondod a tutit. Mert ilyen vagy. (Gondolom ezért keresel itt partnert.)
2022. ápr. 2. 13:46
 9/25 A kérdező kommentje:

A normális válasz hetes a semmi lenne főleg abban az esetben, hogyha nem is akarsz jönni. Azzal, hogy beírod ide a nemet, most jól érzed magad? hogyha igen, akkor szomorú Láma lehetsz. Én tipikus nice guy? grat..Ennyit tudsz és Eddig jut el a fantáziád igaz? Én nem siránkozom, csak szomorú, hogy lassan már tényleg mindenki .uzi, .urva, vagy transzvesztita. Azt hiszem ez esetben tényleg az egyedüllétben keresendő az igazság, mert amíg a Kötekedők tömkelege, akik miatt a tengerparti ráknak sincs már nyugalma; hülyeséget írogatnak és cselekszenek, addig semmi értelme társaságot keresni. Szomorú, hogy tönkre teszitek ezt a weboldalt. Változzatok, mert ez így nem élet. Amíg csak hőbörögtök és mások vágyait, álmait fikázzátok, addig az Életetek egyenlő a nullával. Ezzel telik a hétvégétek ahelyett, hogy békésen elmennétek valamerre. Kajak hülye gyerekek vagytok és megérdemlitek a szenvedést az a véleményem.

Nyolcas: transzvesztita sosem lesz Nő.

Kilences: Igen bízok benne, hogy létezik még normális ember akár itt is.

2022. ápr. 2. 14:07
 10/25 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz, ha társkeresőn próbálkozol, még ha nem is akarsz feleséget csak útitársat. Ott komolyabban veszik az ilyen ötleteket, és valószínűbb, hogy találsz sztem
2022. ápr. 2. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!