Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nő, Hölgy Eljönnél velem...

Nő, Hölgy Eljönnél velem Máltára, vagy egyéb szigetre 1-2 hétre feltöltődni és megtisztulni?

Figyelt kérdés
Járnánk, amerre visz a lábunk. Ennénk azt, amihez hozzá jutunk. Ott aludnánk, ahol arra képesek vagyunk. Szeretnék társaságot ehhez a tengerpartmenti filozofikus tanításhoz.

2022. ápr. 2. 11:35
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Hát neked komoly problémáid vannak. Megnyugodhatsz, sosem fogsz nőt találni.
2022. ápr. 2. 14:17
 12/25 anonim válasza:
Én mennék, de pénzem nincs rá és nem szeretem az ilyen megtisztulós szövegeket sem, mert idegesítenek sajnos... De amúgy írhattad volna milyen korosztály érdekel...
2022. ápr. 2. 14:22
 13/25 anonim válasza:
#13 nem is a pénzedet kérné az útért, a természetbeli fizetést tuti jobban preferálja :D
2022. ápr. 2. 14:28
 14/25 A kérdező kommentje:

11es köszönöm; legalább kaptam egy értékelhető választ. Az a helyzet szerintem, hogy a társkereső java része mind vállalhatatlanul kamu. Egy normálisat nem láttam még és ezért bíztam ebben a fórumban; elvégre itt a legnormálisabb módja lehetne mindennek, ha nem tennék tönkre ezt a lehetőséget a felesleges beszólogatással.

12es, te meg ki vagy? Írd le milyen vagy és mik a céljaid 2 oldalnyi fogalmazásban.

13as nekem sincs sok pénzem, azért mennék random barangolni, de 5 és 15 ezer forint egy oda vissza út repülővel. Ma már Balatonra és vissza sem jut el az ember ennyiből szinte. A megtisztulós szöveg ha tetszik, ha nem igaz, mert elég körbe nézni, hogy hogy viselkednek egymással az emberek, és abból meg kell tisztulni, ezért azt komolyan is írtam. MIért idegesít? Azt hiszed kamu? Az a kamu, ami ebben az országban van. Korosztályt azért nem írtam, mert a Lényeg, hogy Nő legyen. Viszont a sok savazást olvasva már azon gondolkozom, hogy egy csoportot invitálok most már meg erre az utazásra, hogy ne érezze még a Transzvesztita se, hogy ki van közösítve. Felőlem jöhet velem bárki, hogyha azt akarjátok, de minimum 1 lánynak lennie kell. És egyáltalán nem titkok, hogy Szerelmet szeretnék adni és kapni. Nektek is ezzel kellene törődni ahelyett, hogy kötekednétek.

2022. ápr. 2. 14:34
 15/25 anonim válasza:

Gondolom akkor csak valamilyen eddig nem közölt szempontból fontos a női útitárs, szex nem lesz, sőt, teljesen kizárható, hiszen tisztaságról írsz.

Teljesen mindegy, hogy 20 éves vagy 70 éves nő jelentkezik? Vagy hogy vékony, netán kövér? Vidám vagy mufurc? Magánakvaló vagy beszédes?

Én NŐ vagyok! És szívesen megyek VELED Máltára! Ha te fizetsz mindent. További paramétereket a repülőtéren megtudjuk egymásról.

2022. ápr. 2. 14:38
 16/25 A kérdező kommentje:
15ös. Hogyha a Szerelem szerinted nem Istentől való és tisztátalan, akkor menj valaki mással, aki zsákbamacskát keres magának útitársnak. Az nem én vagyok és fizetni is maximum akkor fogom, hogyha szimpatikus a másik fél; ezért az út előtt még szeretném megismerni az illetőt; Arra való az internet. Nem bízok akárkiben ilyen hozzászólások mellet. Lehet 20, vagy 70 éves is, vékony, sportos vagy duci, mert a személyiség és a szimpátia a lényeg. MIben nyilvánul meg, hogy Nő vagy 15ös? A további paraméteres szövegelésed nem tetszik...talán szégyenled magad felvállalni előtte? Hogyha kedves vagy, akkor lehetsz akármilyen; de ilyen dumával nem tűnsz kedvesnek, csak valakinek aki lelejmolna.
2022. ápr. 2. 14:48
 17/25 anonim válasza:

16

Hüm, miből is, miből is lehet tudni, hogy nő vagyok? Hát nézzük csak. Lánybabának születtem. Puncim van. Kamaszkoromban melleim nőttek és menstruálni kezdtem. Teherbe estem, szültem, szoptattam.

15-ös voltam

2022. ápr. 2. 14:53
 18/25 A kérdező kommentje:
Hogyha megismerkedsz velem előtte és tetszünk is egymásnak, akkor menjünk.
2022. ápr. 2. 14:57
 19/25 A kérdező kommentje:
Leszűkítem a kört: El megyek akárkivel, aki hasonlóképp vélekedik az Életről; VAgyis szintén úgy érzi, hogy van értelme egy ilyen útnak a szabadban kettesben. Szeretném, ha Természetes Nőszemély jönne el velem, aki mentes még a korrupt gondolatoktól és még nem szült másnak gyermeket. Ne legyen 45 nél idősebb. Én 30as korosztály vagyok. Szeretném minden porcikáját megismerni és Szeretni, ha úgy adódik. MIelőtt azt hinnéd, hogy akárkivel összefeküdnék és elmennék; nem igaz! Szeretném, ha Őszinte és kedves lennél, akit testileg és lelkileg is vonzónak tudok látni és érezni.
2022. ápr. 2. 15:09
 20/25 anonim válasza:
Vadkempingezni akarsz,meg koldulni?
2022. ápr. 2. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!