Nő, Hölgy Eljönnél velem Máltára, vagy egyéb szigetre 1-2 hétre feltöltődni és megtisztulni?
11es köszönöm; legalább kaptam egy értékelhető választ. Az a helyzet szerintem, hogy a társkereső java része mind vállalhatatlanul kamu. Egy normálisat nem láttam még és ezért bíztam ebben a fórumban; elvégre itt a legnormálisabb módja lehetne mindennek, ha nem tennék tönkre ezt a lehetőséget a felesleges beszólogatással.
12es, te meg ki vagy? Írd le milyen vagy és mik a céljaid 2 oldalnyi fogalmazásban.
13as nekem sincs sok pénzem, azért mennék random barangolni, de 5 és 15 ezer forint egy oda vissza út repülővel. Ma már Balatonra és vissza sem jut el az ember ennyiből szinte. A megtisztulós szöveg ha tetszik, ha nem igaz, mert elég körbe nézni, hogy hogy viselkednek egymással az emberek, és abból meg kell tisztulni, ezért azt komolyan is írtam. MIért idegesít? Azt hiszed kamu? Az a kamu, ami ebben az országban van. Korosztályt azért nem írtam, mert a Lényeg, hogy Nő legyen. Viszont a sok savazást olvasva már azon gondolkozom, hogy egy csoportot invitálok most már meg erre az utazásra, hogy ne érezze még a Transzvesztita se, hogy ki van közösítve. Felőlem jöhet velem bárki, hogyha azt akarjátok, de minimum 1 lánynak lennie kell. És egyáltalán nem titkok, hogy Szerelmet szeretnék adni és kapni. Nektek is ezzel kellene törődni ahelyett, hogy kötekednétek.
Gondolom akkor csak valamilyen eddig nem közölt szempontból fontos a női útitárs, szex nem lesz, sőt, teljesen kizárható, hiszen tisztaságról írsz.
Teljesen mindegy, hogy 20 éves vagy 70 éves nő jelentkezik? Vagy hogy vékony, netán kövér? Vidám vagy mufurc? Magánakvaló vagy beszédes?
Én NŐ vagyok! És szívesen megyek VELED Máltára! Ha te fizetsz mindent. További paramétereket a repülőtéren megtudjuk egymásról.
16
Hüm, miből is, miből is lehet tudni, hogy nő vagyok? Hát nézzük csak. Lánybabának születtem. Puncim van. Kamaszkoromban melleim nőttek és menstruálni kezdtem. Teherbe estem, szültem, szoptattam.
15-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!