Még gimibe jártam amikor ideköltözünk és egy szép nyári nap épp suliból jöttem haza. Indultam volna fölfelé a lépcsőházban és épp egy nő ment előttem mini szoknyában, felfelé a lépcsőn (akiről később kiderült, hogy szomszéd)... Amint beértem a lakásba olyat vertem, hogy lila lett a farkam. Ennek vagy 15 éve már és még azóta is hevesebben ver a szívem, ha meglátom. Csak köszönő viszonyban vagyunk és sokat nem tudok róla azon kívül, hogy tanárnő és van egy mázlista férfi a férje, aki jóval alacsonyabb nálam és csúnyább is.
Nem feltétlen akarom felrúgni mások házas életét, de mégis hogyan tudnám felmérni a terepet, hogy egyáltalán szimpatikusnak tartana-e a hölgy? Ha valakit több, mint 10 éve ismersz látásból, a szomszédod és még soha nem álltatok le beszélgetni, akkor nem lenne nagyon furcsa, hogy most hirtelen megpróbálnék jó benyomást kelteni? És mégis mit tudnék neki mondani vagy tenni?
Tévedsz. Nőt felszedni tudom hogyan kell, de férjes asszonnyal kikezdeni nem. Egyrészt erkölcstelen dolognak számít, másrészt a lelkemen száradna, ha felborítanék egy házasságot. Ezért is akartam volna jobban megismerni, hogy egyáltalán szimpatikusnak tartana-e és megérné-e flörtölni vele... Na mindegy. Az anoním kreténeknek meg üzenem, hogy mellé trafáltatok. Jut nekem a jóból így is, úgy is.
2022. júl. 17. 21:54
12/16 anonim válasza:
Jut bizony, és a markodnak nem is kell udvarolni, mindíg kéznél lesz. Na jó álmodozást!
2022. júl. 17. 22:02
13/16 anonim válasza:
Az hogy ez a kérdés is megszületett, az sokat elmond rólad..
2022. júl. 17. 22:04
14/16 anonim válasza:
Látod csak, az az alacsony termetű, pocakos, kopasz, átlag melós férfi tudta annak idején, hogyan álljon szóba vele, ennyi. Húzzál bele, mert amikor Te leszel alacsony termetű, pocakos, kopasz, átlag melós, akkor még sokkal nehezebb lesz!
2022. júl. 18. 11:36
15/16 anonim válasza:
Találj ki valami indokot amivel becsöngetsz, ami mondjuk a házzal kapcsolatos. Pl. Fura alakot láttál a lépcsőházban, van-e náluk áram stb.
2022. júl. 18. 18:45
16/16 anonim válasza:
Ha eleve Milfnek hívnál kapnál egy büdös nagy pofont. És nem ismerkednék veled. Fasz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!