Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Szomszéd MILF-el való ismerkedés?

Szomszéd MILF-el való ismerkedés?

Figyelt kérdés

Még gimibe jártam amikor ideköltözünk és egy szép nyári nap épp suliból jöttem haza. Indultam volna fölfelé a lépcsőházban és épp egy nő ment előttem mini szoknyában, felfelé a lépcsőn (akiről később kiderült, hogy szomszéd)... Amint beértem a lakásba olyat vertem, hogy lila lett a farkam. Ennek vagy 15 éve már és még azóta is hevesebben ver a szívem, ha meglátom. Csak köszönő viszonyban vagyunk és sokat nem tudok róla azon kívül, hogy tanárnő és van egy mázlista férfi a férje, aki jóval alacsonyabb nálam és csúnyább is.

Nem feltétlen akarom felrúgni mások házas életét, de mégis hogyan tudnám felmérni a terepet, hogy egyáltalán szimpatikusnak tartana-e a hölgy? Ha valakit több, mint 10 éve ismersz látásból, a szomszédod és még soha nem álltatok le beszélgetni, akkor nem lenne nagyon furcsa, hogy most hirtelen megpróbálnék jó benyomást kelteni? És mégis mit tudnék neki mondani vagy tenni?

2022. júl. 17. 20:09
1 2
 1/16 anonim válasza:
“Papucs vagyok, megsajnálnál engem egy szánalom szexel?”
2022. júl. 17. 20:12
 2/16 anonim válasza:
Kérd meg,hogy mutassa meg hogy kell felverni a tojást,egy kis kolbászos rántottához.
2022. júl. 17. 20:15
 3/16 anonim válasza:

15 éve le sem szarja a fejedet, semmi jelet nem adott, hogy érdekelnéd őt. Miért is foglalkozna veled?

Mert szerinted ha magasabb vagy (a jóképűség ugye szubjektív), akkor alanyi jogon jár neked a nő, a férjének meg tipli?

2022. júl. 17. 20:28
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy jár nekem... csak azt, hogy egy alacsony termetű, pocakos, kopasz, átlag melós férfiről van szó egy modell alkatú feleséggel. Arra akartam célozni, hogy külsőség talán nem mérvadó, de azon túl nem tudom, hogy hogyan elegyedjek szóba vele.
2022. júl. 17. 20:50
 5/16 anonim válasza:
Szerintem hagyd békén ha boldog a pasijával.
2022. júl. 17. 20:52
 6/16 anonim válasza:
Szerinted érdekelni fog egy ilyen nőt egy olyan férfi, aki 15 évvel gimi után is a szüleinél teng, és otthon húzogatja lilára a farkát? Ne komolytalankodj!
2022. júl. 17. 20:57
 7/16 anonim válasza:
Pont ez járt a fejemben, amit a 6-os írt. Gimis voltál tehát most minimum vagy 25 éves. Valamint feltételezem azt is, bár nehezemre esik, hogy nem kamu a kérdés. Ennyi értelmi ésszel és, hogy a szüleidnél laksz, valószínűleg minimálbérért dolgozva, ha dolgozol, mit is szeretnél egy ilyen nőtől?
2022. júl. 17. 21:05
 8/16 anonim válasza:
A férje valószínűleg olyat tud,amiről te csak álmodsz.
2022. júl. 17. 21:07
 9/16 A kérdező kommentje:
Eddig a sértegetésen és komédián kívül értelmes válasz csak az 5-östől jött, amit köszönök. Nem akarom erőltetni, ha még a konszenzus is ellene szól...
2022. júl. 17. 21:15
 10/16 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező, de itt magadból csináltál bohócot. A fogalmazásod nem tükrözi a korod, mintha egy tini írta volna. Ráadásul a téma amit feldobtál......elég egyértelmű volt, hogy ez lesz. Ennyi idősen meg ha nem tudod, hogyan kell felszedni egy nőt, nem valószínű, hogy menni fog bármikor is. Marad a rosszlányok, vagy a lilára verés a szobádban. Ez van.
2022. júl. 17. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!