Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztek mellénk új szomszédok, egy házaspár és a fiuk aki kb velem egykorú és tetszik. De nem tudom hogy írhatnék rá így tök ismeretlenül, szerintetek?2021. okt. 9. 17:33
1/8 anonim válasza:
Szia XY! Lenne kedved velem eljönni sétálni?
2/8 anonim válasza:
Hát hogyha mellétek költöztek új szomszédok, először ismerkedj meg velük személyesen, az sokkal könnyebb első lépésként, mint tök ismeretlenül rájuk írni. (Azt sokan nem szeretik, ha tök ismeretlenül írogat valaki nekik).
4/8 A kérdező kommentje:
Már nagyjából megismerkedtünk velük mert kb 2-3 hónapja laknak itt, de a fiúval nem igazán beszéltem. És nem szoktak kint lenni a kertbe se meg az utcán se nagyon szoktam őket látni valahogy mindig elkerüljük egymást.
2021. okt. 9. 19:30
5/8 anonim válasza:
Nekem szimpatikus lenne, ha egy lány ilyen bátor, hogy ráír egy srácra. Ha én lennék az a srác, de nem tetszenél, akkor is értékelném annyira ezt a gesztust, hogy próbálnék barátkozni veled.
6/8 anonim válasza:
Süss sütit, aztán vigyél át nekik, amikor tudod, hogy otthon van a srác is. Aztán próbálj kicsit csacsogni vele, s végül mondjad neki, hogy valamikor találkozhatnátok valahol.
7/8 anonim válasza:
A 6-ost miért pontoztátok le? Ez a legkreatívabb és hasznos tanács, amit a 6-os írt.
Ennél jobb ötletet sem adott még senki idáig.
8/8 anonim válasza:
Azt is felajánlhatod, hogy megmutatod neki a környéket, közben pedig tudtok beszélgetni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!